onsdag 9. desember 2009

Nisser i kø...

Nissene har meldt sin ankomst. Det er en salig blanding av Maileg nisser og egenproduserte, primitive utgaver av Tilda nissene. Men salikatt så stolt jeg var da de var ferdige for noen år siden. :-)
Jeg har planer om å lage noen hippi-varianter.... Og nå som jeg har sagt det høyt med tastaturet så får jeg kanskje gjort det?
Desember dagene går med til juleavslutninger for store og små. I går var jeg så heldig å bli invitert med på juleverksted for voksne damer. Knallkjekt. Mye lott og løye som de sier her i distriktet, god mat og herlige puslerier i både papir og gips! :-)En pent pyntet elg? Reinsdyr? Den ble helt unik! Knallkjekt å bake pepperkaker med både egne unger og låneunger.
Nei, det ble ikke rare innlegget fra meg i dag. Fridagen min har vært av det sosiale slaget med julebesøk av 15 små og 5 store. Nå skal jeg finne frem stillongs og andre egnede plagg til kalde, regne-forblåste-dager. I kveld er det nemlig grilling i skogen. Gleder meg!
Kos dere masse.
Klem fra Liv

1 kommentar:

 1. Hei!
  Nå er det en stund siden jeg var inne hos deg..
  Mine nisser får værsågod ligge stille og rolig i kisten ennå ei stund..har tradisjon med at julepynt ikke skal opp før lillejulaften..det holder hardt!! :)
  Noen få hjerter har funnet sin faste plass i kjøkkenvinduet, og røkelsen har kommet opp på ei hylle...tar det litt pøompø her

  Håper du har ei fin førjulstid

  SvarSlett