onsdag 23. desember 2009

God Jul da dere!

Den som leter - finner! Jeg hadde tatt med meg en gammel jordmorkoffert sist jeg var hjemme. Som vanlig har jeg ikke helt kontrollen, og jeg måtte minne meg selv på innholdet her om dagen... Vannstoffhyperoksydoppløsning!

God gammel vare, med originalt innhold, slå den! Så selv etter pinnekjøtt og rødvin skal tennene mine glitre i romjulen, for det står nemlig på flasken at den også bleker tennene :-) Herlig!Det finnes ingen julero ennå. Den truer med å senke seg over meg stadig vekk, men det er kun fordi jeg finner på alle slags avledningsmanøvrerm som for eksempel å lage innlegg nå.
Jeg må pakke, vaske klær, pakke inn gaver. Osv. Men i morgen: Da er det JUL!!


Jepp, jepp. Jeg vurderte denne kofferten. den er DIGER. Vi kunne jo fått hele familiens eiendeler og ennåp litt til oppi. Og om bilen skulle bryte sammen på veien så kunne en bare gni noen lysestumper på den og bruke den som kjelke.
Men, etter nøye vurdering, så ble det Ole Brumm kofferten & Co i år igjen.
Skriftstørrelse
Forfrosne klesklyper. Om det er aldri.......
Samma det. Jeg skal ikke kjede dere med detaljer om alle tørkestativene som har vært i aktivitet i det siste. Det jeg egentlig ville si var: God Jul til dere alle. Blogging har gitt mersmak. ;-)
Klem fra Liv

2 kommentarer:

  1. Hei på deg, herlig innlegg, festlig koffert. Skal se du får kritthvite tenner før nyttår. Julen kommer nå uansett om en er ferdig eller ikke. God jul til deg og dine, klem fra Mona.

    SvarSlett
  2. Ønsker deg og dine en riktig god jul:)
    Klem fra marilyn

    SvarSlett