søndag 7. november 2010

..og inspirerende folk.

For de som har fulgt godt med i timen....så har dere kanskje fått med dere at Prinsesse Elin og jeg har hatt oss en aldri så liten tur til herlige Haugesund. 
Vi var temmelig uvitende om det byen hadde å by på, men gode råd og tips har ført til at vi har hatt en uforglemmelig tur! For det første: Byen er jo vakker! Mange flotte trebygninger, staselige murbygninger med spir som er spissere enn den spisseste ten. Nå skal vi ikke lyve oss helt vekk, det er mange heslige bygninger der som alle andre steder. Men når jeg er selskapsdame til en Prinsesse, ja, da snakker vi ikke om slikt :-)

På Gløtt har laget noen fortryllende saker og ting. jeg falt helt for noen hjerter til Jul og Gjenbruk. Oppklipte ullplagg har fått evig liv i disse skjønne hjertene :-) De har egen blogg, så kikk gjerne innom og ta en titt. I butikken på bildet under, KUNSTHJØRNA var det vi fant disse flotte tingene. Og jammen sa jeg smør: De har blogg der også :-)Og innehaveren er en dame som selv er kreativ, hun lager blant annet GOD TE og de mest fortryllende hjerter (dere skimter dem i vinduet).

 Og så var det Knapphuset. Galleriet ligger i en gammel knappebutikk, der det i gode gamle dager var to krokete damer som holdt til og solgte knapper til folk. For knapper må man ha :-)
De to damene som driver butikken nå er langt i fra krokete. De sprudler av energi, og når vi bli bedt på heimelaga kaffemat....ja, da sier vi ikke nei takk :-)
 Bor dere i nærheten av Haugesund, eller vurderer å ta en tur? Det kan anbefales. Så til dere som fnyste av Destinasjon Haugesund: Na-na-na-na-na-na.....
Nå skal jeg henge opp hjertene mine. Ups, det skal jeg ikke, det er på tide å smøre matpakker. Vi snakkes :-) 
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere hadde en spennede tur... masse koselige butikker og en flott by:)

  Ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 2. Fint å høre at du liker Haugesund! :-)
  Og så fint bilde du har lagt ut fra kunsthjørna!
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Haugesund er jo en flott by!

  SvarSlett
 4. Hei Liv :)
  Hørtes ut som om dere hadde en skikkelig koselig tur :)
  Haugesund er nok litt for langt unna Mo i Rana til at jeg tror det blir foretatt noen svipptur dit....men man skal jo aldri si aldri :)
  Velkommen som følger nr 155 hos meg,velkommen skal du være. Håper du vil trives hos meg :)
  Og når man snakker om å trives...HER trivdes jeg veldig! Du skriver så godt :) La meg til som følger, og tror du jammen ikke jeg faktisk ble DIN følger nr 155 også!! Snakk om sammentreff, hihi :)
  Tvi tvi i giveawayen hos meg!
  Klem fra Lise

  SvarSlett