torsdag 25. november 2010

AU!


For mye oppmerksomhet om ens helse, er et hinder for læring, for oppdagelser eller andre typer studier.
Nakken min er liksom litt skakkere enn normalt...
Og gode råd ønskes!
Tenk gjerne forebyggende; liggesår, kjedsomhet, hjerneskade grunnet lite stimuli osv....
Human skeleton front en.svg
Nå skal jeg krype ut på kjøkkenet og finne meg en smule på gulvet, og er jeg heldig så har noen glemt igjen en varm kopp te der også.. 
Klem fra Liv, som midlertidig er satt ut av virksomhet.

5 kommentarer:

 1. Å, denne bloggen kan jeg så avgjort like! Har humret meg gjennom flere innlegg, så da legger jeg meg til som følger.

  Jeg kan for øvrig anbefale litt sambadansing. F.eks til låta som ligger på bloggen min (øverst til venstre). Ha en superflott fin dag!

  Kari

  SvarSlett
 2. Nakke er noe dritt!!!
  Er du "bare" stiv eller har det skjedd noe annet?
  Er du stiv, ta en varmepute og legg på..hjelper det syns jeg ihvertfall..ellers kan du jo spandere på deg en skikkelig god massasje :-)) DET er ihvertfall godt!
  God bedring og trøsteklem sendes :-)

  SvarSlett
 3. Få mannen din til å masere deg. Det hjelper bra for meg, men virker ikke det må du nok i værste fall ty til den illeluktende TIGERBALSAMEN som får tårer til å sprette og du går og lukter som en sukkertøyfabrikk... God bedring uansett!

  SvarSlett
 4. Auda, god bedring! Jeg har hatt en vond skulder i snart 3 år, og gikk til fysioterapeut tidligere. Nå går jeg til naprapat. Håper du blir bedre snart! Du kan også prøve med litt paracet og en alkoholholdig drikk, samtidig med varmebehandling av nakken.

  SvarSlett
 5. For 10 år sidan fekk eg nokre behandlingar etter Aleksander- metoden. Før det var eg mykje plaga med nakken. Veit ikkje om det er nokon på din kant som behandlar etter den metoden, men eg kan varmt anbefala det. Og: Eg brukar Tempura (trur det er namnet) hodepute uansett kor eg er i denne verda. Ynskjer deg ei fin og smertefri førjulstid. Cilla

  SvarSlett