onsdag 29. september 2010

Møt Lise...

Dette er Lise. Hun er en søt pike og jobber i Snuskebassa Airline System. Populært forkortet til SAS :-)
Lise er flyvertinne, og flyr for tiden charter. Booket av selveste Tannféen! Broren Geir, er også med i bedriften, men han kom ikke gjennom Blogspots sikkerhetskontroll i dag. Det kan være fordi han nekter å ta av masken. Hvem vet?
Har dere sett Tannféen? Jeg skulle gjerne portrettert henne! Så for de av dere som har gode observsjoner: Give it to me!!
Klem fra Liv


12 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ Lise er helt nusselig :) Jeg må le hver gang jeg ser de snuskebassene dine jeg altså! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort for å få fatt på en slik.... på lerett eller på hvasomhelst.... kunstbytte kanskje? Kunne det vært no?
  I alle fall; tannfeen vet jeg lite om..... for å være troll innebærer endel kraftig kost og dermed dårlige tenner... så personlig tjener jeg lite på de tennene gitt... men skal si fra om jeg ser henne roundabout... :)
  Ha en god kveld da!

  SvarSlett
 2. Jeg møter gjerne Lise, Lise må gjerne få komme hit og glise med de snerte tennene sine. ☺ Tannfeen? Som Lise uten ørering og en dus grønn, florlett kjole...?

  SvarSlett
 3. Har heller ikke sett tannfeen.
  Men Lise hadde søte små tenner.

  SvarSlett
 4. Tannfeen må ha tenner i ei korg, eller på ei snor! Den er vel snill? Men den høyres litt skummel ut også, kjem om natta og tar tennene til små barn....

  SvarSlett
 5. Lise er altså veldig søt. En forsiktig liten sjel som forunderlig nok er blitt flyvertinne. Jeg ville ellers trodd hun jobbet i en kantine i en vernet bedrift. For du, jeg tror Lise haddde bittelitte grannne lærevansker på skolen. Men, snill var hun, og alltid villig til å vaske tavla. Alt godt til Lise :-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig herlige bilder!Blir i godt humør av de!!

  SvarSlett
 7. Lise såg jammen litt rampete ut med glimt i øyet :o)

  Tannfeen har eg dessverre ikkje set på mange år... ;o)

  SvarSlett
 8. Så utrolig søt blogg :) Likte den kjempegodt!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Tannfeen må ha vinger,være litt ruskete for hun har ikke tid til og stelle seg. Hun er alltid på farten. Hun er hvit i klærne litt doktor aktig og må ha et forstørrelses glass til og kunne finne alle tennene :) Hi hi :)

  SvarSlett
 10. Eh...det er 1. oktober i dag? Sant?
  Ventar spent på trekninga di eg. hehe

  Ha ei strålande fin helg. :)

  SvarSlett
 11. Tannfeen må jo ha dollarglis og kroneøyne, må jo være steinrik, så mange tenner som hun henter i løpet av nattens mørke. Og tennene sitter som perler på en snor rundt halsen hennes ...

  Æsj, hørtes nesten litt grotesk ut denne feen her, men alle feer er vel ikke sarte, lyse og pastellgrønne ... neida :-)

  God helg til deg og dine snuskebasser ...

  SvarSlett
 12. En herlig liten Lise, jeg ble helt forelsket. Jeg skulle så gjerne ha fortalt deg hvordan tannfeen ser ut, det er veldig mange år siden jeg har sett henne, så vi får ta det en annen gang. Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett