lørdag 18. september 2010

Husmortips...

"Even a fish would avoid trouble.... If he kept his mouth shut!"
Det går opp og ned her i livet, og i en periode som var mer turbulent enn vanlig, kom gamle kloke far tassende med dette kortet. Det er i plast, og elde har gjort sitt til at det er både gulnet og sprukket. 
Jeg syntes selvsagt at dette var et godt budskap, og lurte litt på bakgrunnen. At han prøvde å fortelle sin datter, hissigproppen, noe det visste jeg jo.
I sin tid som sjømann hadde han kommet over dette kortet, og tatt vare på det. Og det hadde med all sannsynlighet reddet ham ut av mang en situasjon. For enkelte ganger er det lurere å holde munn, og tenke seg litt om. Det har jeg tenkt til å gjøre :-) (dvs. jeg skal tenke meg om, sette alle argumentene i system, og SÅ kjøre inn støtet)
Så i tillegg til kortet som har sin faste plass på bildelista i stua (sammen med gamle besteforeldrebilder/Harrison Ford og andre viktige ingredienser i livet mitt) så har jeg laget denne Snuskebassa. Den er laget av den gamle resirkulerte linbuksa mi, og har et så til de grader "harmonisk" uttrykk at om jeg legger ansiktet i liknende folder...., SÅ MÅ DET GÅ GODT! 

Da får vi se da? Om det virker? He he :-))
Ønsker dere alle en heidundrende lørdagskveld og så videre!
Klem fra LIV Og dersom noen av dere lesere synes at setningene er vel lange.....så kan jeg fortelle at John Irving har ennå lengre setninger.

8 kommentarer:

 1. For et fantastisk bra ordtak. Det skal jeg ta med meg videre :) Håper dere har ei skikkelig flott helg.

  Klem fra Torunn

  SvarSlett
 2. Bra ordtak, herlig ansiktsuttrykk. :)

  SvarSlett
 3. åååå dette innlegget var bare helt herlig liv. Likte godt det sitatet og skal jammen meg minne meg selv på det mng en gang, tror jeg er litt for rask med å åpne munnen min også tenker jeg etterpå. Og den snuskebassen var bare helskjønn, for et herlig utrykk. Og du... om du tar imort bestillinger så vil jeg veldig gjerne ha en snuskebasse her i heimen!!! Klem Monica

  SvarSlett
 4. Hehe, den snuskebassa hadde et utrolig salig uttrykk i ansiktet. :D

  SvarSlett
 5. God morgen :-)
  Var litt opptatt med å forberede meg til jentekveld igår, så jeg er litt treg med å kommentere ;-)
  Herlig ordtak, enig med folket her, hehe..stjeler den og tror jammen meg jeg skal sette den på profilen min på fjesboka ;-)

  Idag skal jeg på alternativmesse, spennende!!
  Ha en flott dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 6. Det e definitivt et ordtak eg burde ta med meg. Har ein tendens te at ord og setninger ikkje går innom kontrolltårnet før det komme ut på ein måte kan du sei... :o)

  Og den Snuskebassa var jo barra nuuuudelig!!

  Har du ei nettside eller nåke som du selge nåken av bildene dine forresten? Eg sku jammen hatt minst ett av dei flotte snuskebildene kjenne eg ser du ;o)

  SvarSlett
 7. Herregud, så herlig snuskebass! :-)

  SvarSlett
 8. Ah.. Kloke ord jeg skal prøve så godt jeg kan å legge meg på minnet (har litt teflonhjerne, så til tider sier det "svupp"). Kan nok ha en tendens til å ha lyst til å bite av meg tungen over det jeg har sagt iblant, men da er det jo litt for sent.

  Herlig ansiktsutrykk! Virkelig kjempedigger Snuskebassene dine. =D

  Regnværshilsen fra Huldrelevenet

  SvarSlett