lørdag 11. september 2010

Morgenstemning..

En riktig god morgen til dere alle! 
Her kommer noen bilder fra SIRKUSET! Jeg sto opp for en liten stund siden, hadde gode, harmoniske tanker i hodet, og skulle fortelle om morgenstemning, kaffe med skum og morgenkåpe i lin.....
Så kom lydene: De velkjente lydene som forteller at dagen er i emming og at familien har planer om å STÅ OPP! Det er selvsagt vel og bra, for det er supert å få litt ut av dagen. Men blogginnlegget har nok tatt en annen retning. Lyden av tastaturet er nå akkompagnert av munnspill, "Mamma, mamma, mamma, mamma..... Kan jeg ta resten av kaffen? Er du mett?"
Så mens minstemann slurper i seg resten av kaffen, eldstemann tar en pause i munnspill-spillingen og forteller om Darwins Evolusjonshistorie (lærer man dette i 2 klasse?). Så fortsetter jeg :-))

Tilbake til Sirkus Arnardo: Jeg hadde en litt kjeitete plassering bak en lyskastermast, de første numrene.... Men hva gjør vel det når skyggebildene ble så FLOTTE! Noen ganger er det godt å skifte fokus :-))

Jeg er så glad for at SEIGMANNEN ser litt ukomfortabel ut. Mannnen vred skjelettet sitt aldeles ut av sitt gode skinn, og det skulle vel ha tatt seg ut om han greide å NYTE det! 


Heller ikke dette nummeret skal jeg prøve hjemme. De menneskelige prestasjonenene er så til de grader imponerende. Minstemann ville selvsagt lage forestilling da vi kom hjem, og det skal bli spennende se hva som inspirerte mest. Jeg krysser fingrene for at det ikke er linedans......
Klem fra LIV

8 kommentarer:

 1. De lærer så mangt i 2.klasse...
  Spennende med sirkus i heimen - det hadde vel ikke vært bedre om de prøver seg på slangemenneskeøvelser? Kjør på med linedans, spør du meg!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Dagen blir vel ikke helt som man planlegger, herlig med munnspill til morgenkaffen. Ha en fin dag og helg, klem.

  SvarSlett
 3. Hehe, nei, er ikke alltid agen starter som planlagt eller håpet..Men herlige unger..sirkus er artig, og er utrolig hva mennensker kan få til..Ha en flott helg videre, klems..

  SvarSlett
 4. Seigmannen har kanskje EDS. Er nok mange av dem som har det.

  SvarSlett
 5. Stilge skyggebilder!
  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 6. Stilige skyggebilder, men han seigmannen fikk jeg vondt av å se på, grøss.
  Ligger noe til deg hos meg. ☺ God lørdag!

  SvarSlett
 7. Hahaha, ja sånn kan det gå :o)

  Skikkelig flott skyggebilde ja! E litt spent på om me får veta ka underholdningen blei :o)

  SvarSlett
 8. Så kul blogg du har! Synes Snuskebassene dine er sjitstilige!!!

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett