mandag 6. september 2010

...som tran.

Det er ikke sikkert at du liker det, men jeg mener bestemt at vi har godt av det. Sa jeg til venner og kollegaer da invitasjonen til Kulturell aften dukket opp i innboksen min. 
Vi ble fire stykker, alle studd sammen i en fin fin bil, og tok retningen mot Helgåleiren. Skal selvsagt ikke nekte for at jeg hadde lyst til å se om Bufféen på over 3 meter i lengde fungerte. Og det gjorde den. Maten smakte himmelsk! Grill- og tapas buffé. Avocado-pesto? Aldri hørt om det, men det skal han ha, han Jan. Han er en mester!
Så satt vi der da, fulle av forventning på hva kvelden ville bringe. Og den brakte. Det tok meg litt tid å sette meg inn i liten-fargerik-dame-modus, med stor stemme og smatrende ord. Stille. Jeg så omtrent ut som personen på bildet over. Med brillene på snei, og tenna på tørk :-) Og så var det så uedelig mange gode artister :-))

Så godt å bli eksponert for annerledes kultur. Eller si det slik, når Barnekultur og Facebook er hovedkilden til inntrykk...så blir man litt avstumpet :-)) Eller det blir feil å si, for barnekultur er TOPPERS, men det kan være OK å ha sammenlikningsgrunnlag også! 

Jeg fyller et år som blogger denne uken. Hva finner jeg på da?
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Kan ikke vente med å finne ut hva du blogger om på årsdagen din :-)
  Nostalgi kanskje, over at året har gått så fort...?

  Uansett gleder jeg meg til å lese!
  Ha en flott mandags kveld :-)
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Oj! 1 år allerede?
  Gratulerer.

  Hva med å skrive en liten oppsummering?
  Og vise oss hva du er mest fornøyd med i ditt år som innehaver av denne blogg?

  SvarSlett
 3. Et år som blogger må lede til en kavalkade.

  SvarSlett
 4. Så kjekk blogg du har- og flotte bilder du lager! Fornøyelig å lese:)- legger meg herved til som følger. Ha en strålende dag!

  SvarSlett