torsdag 3. juni 2010

Om hår og slikt....


Men aller først: Media.
Snuskebassa og andre Løedamer har entret dagsavisen, med brask og bram.
Flott artikkel om oss som i nattens mulm og mørke, og i kreativitetens ånd, samler sammen våre heimesnakra ting og selger til Gud og hvermann som måtte finne på å stikke nesen innforbi dørene i Løå.


Og så var det hår: Eller Pizza.
Ikke at de to ordene er synomyme, selv jeg forstår det.

Jeg er klar over at min blogg ikke er en interiørblogg, ikke en mammablogg,... ei heller kan den kalles hobbyblogg. Den er vel en såkalt eklektisk blogg. Om det er en ukjent blogg-kategori?
Min er det. 
Eklektisk. 
For i Snuskebasseheimen er det stor takhøyde, og lite system i tilværelsen.
Her er litt av alt.
Kort sagt.

Men så var det den pizzaen. Jeg tenkte som så at ét velsmakende måltid mat må man kunne unne seg, og da bar det avsted til den lokale Pizza-restauranten.
Lonestar.
Kokken var tilbake, ikke det at de har manglet kokk, men her snakker vi om den gode gamle, han som har glimret med sitt fravær i lang, lang tid. 
Han ble så glad, kjempeglad, og fortalte villig vekk til den nye servitrisen om julekortet han hadde fått av oss. 
Så bestilte vi mat. Minstemann var målløs. Han kikket betatt på håret til damen, som var av afrikansk opprinnelse? Flotte, mørke fletter. 
"Jeg liker håret ditt!", sier han.
"Vil du ta på det?", sier hun og bøyer seg ned.
Det er da du vet du har kommet hjem!  Når ikke bare dine kroppslige behov som sult blir tilfredsstilt, men når også sosiale behov og taktilsansen blir berørt.

Minstemann smeltet isbiter i håret resten av tiden vi var der. "Det er kult med vått hår!".

Opp med hånden de som i det hele tatt forsto hva dette dreide seg om!
Klem fra LIV, som synes det er helt OK å smile. Selv om vi må opprette nok en gullfisk grav..... fordelen er at vi har skilt klart: 
7 kommentarer:

 1. Mat og underholdning, bedre blir det ikke. ☺ Digger din eklektiske blogg, selv kaller jeg min for hverdagsblogg. Jeg er jo sånn jordnær og down to earth, lissom....hi hi

  SvarSlett
 2. Superduperelektiskblogg!!! :))

  SvarSlett
 3. Takk for sist, hyggelig å endelig treffe deg:)
  Liker godt din eklektisk blogg, en lyspunkt i hverdagen.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Er glad i bloggen din...jeg :)
  Minsten din synes nok at det svarte skinnende håret var flott :) Ja nesten vått :)
  Klems

  SvarSlett
 5. Jeg har aldri fått taket på det derre eklektisk. Er det et pragmatisk begrep? Nå vet jeg i det mintste at det henger sammen med snuskebasser, raust kaos, gullfiskgraver og svømming i vaffelrøre.
  Det er da noe.
  Kognitivt har jeg heller aldri skjønt, men det kan vi ta en annen gang.
  Gratulerer én gang til med avisoppslag, og historien med servitøren og håret var herlig. Det er flott å møte barn der barn er. Jeg fikk en gang en fengselsfugl inn på biblioteket. En diger skallet, morsk sak med tatoveringer fra nesa, over hodet og inn under t-skjorta. En liten tass pep forsiktig: Du Liv, tror du jeg kan få se på tatoveringen..? Brannen sprakk i et stort smil. Men, han bøyde ikke ned sitt tatoverte hode, neida han trakk av seg t-skjorta og satte seg på huk i sin tatoverte pryd. Tatoveringen fortsatte ned under beltet, tassen kikket nysgjerrig - brannen trakk i beltet - og jeg trakk av gårde med tassen. Det finnes grenser, hm....
  Lykke til med dine t-skjorter!

  SvarSlett
 6. Heisann, så gøy å komme i media da, det fortjente dere. Dere har ett flott prosjekt med Løa dagene...Og unger er herlig morsomme, kan jo le seg ihjel av de avogtil. Så mye nye ting som dukker opp på deres vei i livet..klems

  SvarSlett
 7. Hånda i været fra en som ikke prøver å kverke katta, selv om bekymringsmeldingene tikker inn på løpende bånd!

  Koselig innlegg :-) Digger bloggen din akkurat som den er :-)

  Busteklem

  SvarSlett