mandag 7. juni 2010

Lambi tørkepapir -


Det skal dere bare vite: Et godt tørkepapir fungerer til mer enn ...ja, tørking.
Her er prosjekt tørkerull inne i en avsluttende fase. Dere ser selv at den er delt opp i ark, og perforeringen var enestående. Ikke et eneste ark gikk til spille.

Dag 1
Del 1 Tørkerullen blir rullet ut. Den strakk seg i hele husets lengde.
Del 2 Tørkerullen ble så brettet i to - hvorpå vi prøvde å bruke den til bilbane. Det var ikke vellykket. Bilene skle av banen, grunnet et noe vinglete underlag.
Del 3 Tørkerullen deles opp i sine respektive ark, og sirlig og omtenksomt blir de ett etter ett lagt oppi skattekisten.
Del 4 Arkene blir nå lagt utover gulvet (ja, det er nålefilt) Og lekene i skattekisten får hvert sitt hjem.


Dag 2
Vi har tørkepapir lett tilgjengelig!

Ønsker alle en riktig god natt! (Og Sjuskeline, jeg vet at du kommer til å kommentere melkekartongen som ligger i periferien på bilde nr.1. Jeg avstår fra å forklare :-) )
Klem fra Liv

9 kommentarer:

 1. ho, ho, for et omfattende prosjekt! ☺

  SvarSlett
 2. Flerbruk er gull;-) Og jeg ser med tilfredshet at du holder deg til kvalitetspapir og til til sånn der knallhardt som ikke suger.

  SvarSlett
 3. HAHAHA...skal si man kan bruke tørkerull til mye gøy!!

  Ser deg på fjesboka ;-))
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 4. Det var JAMMEN godt at alle bambier og andre sarte sjeler fikk sitt eget ark tørkepapir. Tenk om de hadde løpt bortover nålefilten, falt og sklidd. Da hadde de fått brannsår på sine lekre ben.
  Hilsen én som hadde nålefilt i heimen OG på GYMSALEN på skolen. Å kaste seg etter volleyballen fikk helt særegne konsekvenser. Det var ingen som tenkte på å dekke gymsalen med tørkepapir. Hvor var Snuskebassa da jeg hadde gym?????

  SvarSlett
 5. Litt enig med Bustenellik: ...hvorfor!? (Eller kvifor som det heiter på nynorsk...)
  Er eg for vaksen til å forstå??
  Eller er det mitt kunstneriske sjeleliv som ikkje er godt nok utvikla??
  :)

  SvarSlett
 6. ...OK! Ein 4 åring inni bildet her ja! Godt med ein liten oppklaring. (like før eg la inn ein bekymringsmelding på dine vegne, he he!) ;)

  SvarSlett