lørdag 17. april 2010

Loppemarked og utflukt :-)


Jepp! I dag skal Snuskebassa få tilfredsstilt sine lyster nok en gang! Og da sikter jeg IKKE til reportasjen på NRK sine nettsider som forteller at alt blir bedre om våren, med alt det bringer med seg av fysiske forandringer for kvinner (Beklager Menn der ute, som leser bloggen. Jeg mener ; beklager at dere ikke opplever økt vellyst, blir slankere ser lysere på livet og alt det der. Eller gjør dere det? Når kvinner er glade, så blir mannen glad, og... HURRA for våren!)
Det jeg prøver å si er at (hvis jeg bare kunne la være å avbryte meg selv så hyppig) i dag skal jeg på loppemarked! Det er moro det! Og så er det så lenge siden sist! 
Jeg er jo kjent for å dra med meg hjem all slags drit (som de sier her på jæren), og bildene viser noe av det. Løå er en slik plass hvor ting får stå og hvile seg litt. De røde stolene ble flittig brukt under Julemarked i Løå. De er nå oppgradert til te-salong-stoler inne i huset :-)

Nå nærmer Løå seg med stormskritt! 
Jeg kjenner en iver og et sterkt økende engasjement og det er bra. 

Dersom noen av dere som leser dette innlegget, leser med tanke på drive research i forbindelse med LØÅ, fordi dere vil sende bilder til store glansede magasiner eller til og med TV. Da må dere vennligst gi dere til kjenne NÅ slik at jeg kan slutte å spise påskesnop til 1/2 pris! 
He-he-he 

Nei, slutt og vase!
La dem komme i gang med dagen sin!

LIV has left the building!

5 kommentarer:

 1. Morn du!

  Gleder meg men et lite problem.....vi har ikke plass til allslags drit men jeg skal sjekke om mannen til hun der oppe på andre siden av E39 kan hente hvis det skulle være slik at vi fant noe.
  Tilhengeren vår står på lageret til mannen og firma bilen er klargjort for jobb mandag.
  Jeg vil jo absolutt kjøpe møbler hvis tilbudet byr seg....ja you know hvordan det er. Ok da tror jeg dette var alt....3-2-1 svooooooooooosj...................

  SvarSlett
 2. Hurra-flere enn meg som liker andre sin skrot!!
  Og Hurra for en utrolig festlig blogg du har.Jeg fikk en bedre start på denne lørdagsmorgenen ved å lese gjennom dine humorisktiske innslag.Lykke til på loppemarked i dag- jeg er på vei til et og håper på STOR LYKKE:)

  SvarSlett
 3. Hi, hi - hvordan rimer denne slanke, blanke og vårkåte damen med påskesnop til halv pris? Eller er det slik at om man ikke spiser noe annet enn påskesnop til halv pris, da blir man slank og blank?
  Lykke til med loppemarked og skeive funn. Måtte du finne flere transer og forunderligeforskruddeforkastede herligheter!
  Her i huset er helgen satt av til vask. Vask av flere generasjoners gjenglemte lopper og hesligheter. Derfor sitter nå begge vaskerne på data'n med livsviktige oppgaver som MÅ løses FØR vi kan bytte sengeklær 10 gjestesenger og tørke støv på 400 kvm og ta vårrydding i 3 mål hage. Det sier seg selv. Og sånn går sikkert dagen :( :)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Jeg er selve skrotdronninga, tror jeg. Rammel, skrammel, lopper... så masse fint. :-)

  Jeg elsker den tobakksboksen din. Asbjørnsens eventyrblanding. Miiiisunnnelliiiiig:-) God helg.

  klem fra Eirin

  SvarSlett
 5. Høres ut som en flott lørdag:)
  Må bare si at jeg gleder meg til løa, sparer penger for livet.
  Ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett