torsdag 8. april 2010

La våren komme!


Jeg kjenner på hele meg at NÅ er det dags for varme og sol!
I går ble jeg så begeistret over fremtidsutsiktene at jeg vasket ladning etter ladning med klær.
Nå står det tre-fire baljer med vått tøy.
OPTIMIST.
For ute er det også vått.
Er jeg virkelig så naiv at om en solstråle presser seg ned til min bevissthet, så er det liksom sommer?
Det er jo litt deilig også da :-)
Selv om en må være forberedt på utallige mikrodepresjoner.
Bildene er kun ment som en illustrasjon på min sinnstemning. Lettere våryr og gal. De må være noe av det første jeg lagde. Litt uklare også ser jeg... Men nå som LØÅ nærmer seg med stormskritt vil jeg bare få meg selv i male-modus :-) og da er det kjekt å se tilbake på galskapen.

Nei, nå må jeg slurpe i meg siste rest av kaffen og tutle meg ned på jobb.
Her kan man ikke brenne inne med vårgleden. Den må deles! Ønsker dere alle en super-duper dag, enten det er tørkevær eller ei.


Klem fra Liv

13 kommentarer:

 1. Disse bildene dine får meg til og le...jeg blir i et godt humør også he he..funker de like godt hjemme på veggen som inne på bloggen??? For hvis de gjør det,kunne jeg gjerne tenke meg og kjøpe et :) kan jo selvfølgelig male de selv...men da blir det ikke samme galskapen,som jeg falt for...hi hi
  Mange klemmer fra Renate
  Ps hvis de er for salg da :) :)

  SvarSlett
 2. Det øverste bilde i blogg innlegget i dag er bare utrolig tøft he he he... Måtte bare si det...

  SvarSlett
 3. I alledager :) :) hvor er Ålgård,DK!!! trodde jeg var litt verdens vant he he ... det hadde vært gøy og sett dene løa som stadig er omtalt :) :)
  kanskje jeg får med meg Minkas Rede,kristin på dette :) :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg :-))

  Gøy å følge deg både her og både der ;)
  Trodde også vi skulle få sol idag..men der tok jeg skammelig feil! Jeg vil ha soool og varme..kroppen trenger litt C-vitaminer!

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 5. Jeg har gått med åpen kåpe og uten hansker i dag tidlig - da er det vår! Digger bildene dine, selges disse i den omtalte løa?

  SvarSlett
 6. Så bra! Jeg kjenner meg hoppeglad og klar for kreative utforledelser:)

  SvarSlett
 7. Artige bilder;-) Jeg bor jo nesten i sykkelavstand (kremt kremt) fra Ålgård, så jeg kan jo til og med snike meg bort en tur for å sjå på løå di.

  SvarSlett
 8. Hei på deg min kjære venn! Gleder meg til å trffe deg! Er det din uka nå?

  SvarSlett
 9. Jeg synes også at de bildene er fantastisk kule, og synes du burde gi oss som IKKE bor i nærheten av Ålgård en sjans til å handle....
  God helg!

  SvarSlett
 10. For en aldeles tannglisende herlig snuskebasse!
  Her tror jeg alle er forvandlet til slike tannglisende saker i dag. Våren kom!!!!!
  Til og med her i dalstroka innafor. Jeg ser for meg at de siste snøklattene forsvinner, og så, opp av små jordrottehull, dukker det røde snuskebasser med tenner på kryss og tvers. Jeg tror jeg tar med meg bikkja og kikker er dem - gleder meg! :)

  SvarSlett
 11. Ja, det kan du si.
  Og benken er stadig dekket av en meter eller to med snø. Kanskje det er såkalt lygeblogging på påstå at det er vår her, eller kanskje gjelder ikke vår-påstanden haugene med takras.
  Det blir altså veldig store takras fra løetaket vårt, og bak dette raset står benken. Med litt flaks var det ingen som satt på benken da raset kom :)

  SvarSlett
 12. så herlige bilder liv, skikkelig godsmil på dem, spesielt han med tennene. Jeg synes alltid smil med tenner er så ekte og vakre, hihi. Egentlig minnet han meg litt om en fjortiss av en eller annen grunn, hihi... Unsett utrolig sjarmerende figurer du maler og man må jo bare smile og bli glad av dem. Håper du maler noen englebilder, for jeg er jo bare nødt til å ha et livbilde her hjemme vettu og engler får jeg jo aldri nok av, dine er jo spesielt sjarmerende da:) Ble så lei meg når bildene mine forsvant på et mystisk vis, du har ikke funnet dem forresten? Syns det var så rart jeg... Ønsker deg ei nydelig helg. God vårklem fra Monica

  SvarSlett
 13. Tihi, kjenner igjen optimismen. Og skuffelsene.
  Herlige bilder du har malt! Blir glad av å se på dem:)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett