fredag 19. mars 2010

Psykotisk-Retro ?

Ja, så var vi her igjen da.
Nok en helg og ingen planer.
Vel, jeg valgte å ikke drikke Pimms(?) med noen damer.
Og jeg takket nei til å brette klær hos naboen oppe i fjellsiden. 
Jeg tror jeg skal brette egne klær. 
I hvertfall ta ut klærne fra vaskemaskinen slik at de blir tørre til påskeferien.
På slike tiltaksløse kvelder så har man i utgangspunktet to valg:

1) Du kan velge å bli navlebeskuende
eller
2) Du kan velge å stirre tomt ut i luften.Jeg har aldri vært særlig begeistret for navlen min, altså valgte jeg punkt 2.

Når man har stirret lenge nok ut i luften så begynner man å legge merke til veggene. Jeg er så heldig å bo i tidenes råeste hus
(Det er lov å ta det bokstavelig, det er ikke uten grunn at jeg må planlegge klestørken nå, en uke før avreise til påskelandet)

Men i utgangspunktet så tenkte jeg mer på hva som finnes her. Rotet har jeg i stor grad besørget selv, den saken har jeg jo beskrevet tidligere. 
Men tapetene er origonale. Jeg må innrømme at en større del av huset er dekorert med tidløs strie-tapet. Ikke kult. 
Men så har vi et rom, psykose-rommet, som er dekket av disse flotte tapetene. Jepp, de var forut for sin tid de som planla dette stuntet.
To vegger med Blomkål-tapeten og to vegger med Ruter-tapeten.
I love it!

Når det gjelder testen med Blogge-eggene: Det gikk dårlig! To til frokost og de siste til middag.
De nådde aldri skåla. Mon tro om jeg må teste kolesterolet....

Nei, nå må jeg gå videre: 
3) Åpne en vin og ta Psykose-testen på rommet i morgen tidlig?
eller
4) Brette klær
eller 
5) Gå en tur i nabolaget og klukke som en høne som har.... nei det er jo helt feil. Høner legger egg, de spiser dem ikke. 
Glem det. Vi snakkes.

Klem fra Liv
PS Blir glade for alle forslag til hva jeg kan gjøre, eller dere kan fortelle hva dere gjør?

7 kommentarer:

 1. Nå er mine brettet...i mørket! Min man er forsvunnet....mord og mysterier. LIVET ER FINT OG JEG ER GLAD DET ER HELG. HURRA FOR SØLVSKO OG HURRA FOR FANTASTISKE VENNER:D

  SvarSlett
 2. Tøffe tapeter altså, tipper det er mange retro jenter der ute som går i vinkel når de ser disse bildene. Selv så har jeg akkuratt bakt havrekjeks og plantet litt blomster. Nå skal jeg sette meg ned å hekle videre på evighetsprosjektet mitt- sengeteppe til dobbelsengen mens jeg ser nytt på nytt! Ønsker deg en fin fredagskveld.Klem Monica

  SvarSlett
 3. Tror ikke du er i fare enda. Jeg derimot har åpnet den 4.pakken med egg...(og det er kun meg som spiser de)
  Jeg hadde noe lignende den nederste tapeten en gang i tida. Bare i brun farger, ikke rart jeg er blitt som jeg er blitt.
  ha en fin kveld
  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hehe..lekker tapet..Jeg får min del tok frem cideren fra kjøleskapet og fant meg lerret og maling. Kreativitet stod for døren i kveld inntil min kjære mann absolutt sku komme inn på en diskusjon angående min bursdag i morgen. Og med ett dalte min kreativitet drastisk, og kvelden endte med norske talenter på tv. Og da fikk jeg jammen humøret tilbake..Mange flotte talenter, mye morro og gale folk. I morgen er det nye muligheter..klems...

  SvarSlett
 5. Hei på deg, råe tapeter, det var sånn som vi hadde på 70 tallet, likte godt psykotapeten, kanskje en idé på soverommet mitt, hihi. Tenker du skal brette klær, skal jeg komme og hjelpe deg med det istedet for bosset, bare ring hvis det er aktuelt, ha en fin fin helg, kos deg med eggene. klem fra Mona.

  SvarSlett
 6. Gosh, for noen lekre tapeter! Sjuskeline er dødsmisunnelig! Hadde sånne tapet i barndomshjemmet, men mutter og fatter har ødelagt alt med sånnt meningsløst som kalles oppussing! Neste gang jeg er de sørligere trakter av vestlandet, kommer jeg og nyter i real life! ( Sjuskeline sjenerer seg ikke for å invitere seg selv på besøk, siden hennes hjem ikke er presentabelt nok til å ta imot gjester :-P)

  Fortsatt fin helg! Anbefaler deg å åpne den vinflasken straks og med en gang dersom det ikke allerede er gjort :-)

  Klem

  SvarSlett