tirsdag 2. mars 2010

Omskolering + "give away"


Se! Pengetreet mitt kommer med nye skudd! Å så glad jeg er!
Jeg ble så betatt av faderens bonsai-liknende plante, at jeg bestemte meg for å skamrive min egen. Og jommen sa jeg smør! For her kommer det små og tette utvekster på min også. Tenk at det skulle være så elegant å forme den til. Stilig.


Snømannen vi lagde i vinterferien. Bestefar kom med solhatt. Da ville den kunne tåle vårsola bedre, og det var barna selvsagt begeistret for :-)

Og hvorfor OMSKOLERING?
Tja, i dag har jeg hatt en aldri så liten selvransakelse. Igjen.
 1. Jeg liker å blogge.
 2. Jeg liker å jobbe med mennesker.
 3. Jeg liker å lage ting.
Oppsummert så får man da en førskolelærer med irriterende månedsplaner.
Eller....

Hva om man tar disse tingene og legger til: Jeg liker å .... Nei, glem det. Det ble visst med den førskolelærer-karrieren.
Og det liker jeg uansett veldig, veldig godt :-)

Og så er det en GIVE AWAY under her en plass. (Ja, jeg har kapitulert. Jeg velger nå konsekvent å bruke det engelske ordet)
Finn frem til "Uavgjort" og legg igjen en kommentar. Så enkelt og så greit. Less is more. (Se nå gjorde jeg det igjen, kan likegodt bare begin to write in english)

Have a nice night.
Love you:-)

Love from Liv (populært kalt Liv-mor)


4 kommentarer:

 1. Pengetrær er fornøyelige planter - tenk om det grudde ut penger også... Har et i klasserommet, og det tåler både trekk og varme radiatorer... Er ikke så bloggifisert dette klasserommet, men det er jo lov å prøve i det spe!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Hvis jeg skjønte denne rett, så skal jeg nå skrive undesided,draw, tie...alt dette betyr uavgjort...(er ikke gift med en engelskmann for ingenting, hehe) men så kan det jo være jeg har misforstått alt nå, haha..i så tilfelle, fikk vi oss en latter i kveld også ;-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 3. Nå trodde jeg virkelig du skulle fortelle hele universet din lille hemmelighet med at du faktisk er født i Afrika og ikke kan hoppe stikk:)) ha ha jeg er med på giv awayen men jeg trenger ikke vinne for det blir for teit. See you i morgen snuppa mi:)

  SvarSlett
 4. Jeg tror faktisk han Jesus havna i søpla :O Hihi! Var det slemt? Ha en fin uke videre, Liv-mor!

  Klemmer =)

  SvarSlett