torsdag 18. mars 2010

Glad som ei lerke og litt til....Ja, det er bare en ting å si: I´m so happy, and that´s ok. I work all night and I sleep all day... 
Ja, ja ikke ta det helt bostavelig, jeg sover da vitterligen litt om nettene også. En kan da ikke bruke all sin tid på å leke spøkelser....

Så dere Svenske Hollywood Fruer? Jeg fikk med meg såpass at et par av leopard-mønster-damene skulle ha Barbie-party. Hei-hei. Hva med noe slikt i Løå?
Eller Barbie? Neeeei. Ikke stor fan, men Sølvpilen?  Tøtt å være Månestråle!
Hva het han flotte indianerern som var var med i Livet i ville vesten? Zeb og Luke og noe slikt.... Jeg får sjekke senere. Vi måtte selvsagt hatt audition :-)  Ja, på indianerene som kommer for å røve oss altså...
Nei, nå vaser jeg meg bare vekk, igjen.

Ja, ute blomstrer det. Herlig. Jeg var liksom så glad når jeg endelig kunne presentere noe autentisk-bloggaktig. Men for ikke å glemme meg selv helt, så avslutter jeg innlegget med et selvportrett :-)
Men, for all del, vi er ikke ferdige ennå. Dere klarer litt til? Nei? OK, bildet kommer her:

De av dere som fremdeles henger meg kan lese videre.
Ja, hvorfor er Liv så glad i dag, kan man spørre.
Ingen grunn til det i det hele tatt faktisk. Det bare kom over meg!

Tidligere i dag var jeg molefonken.
Jeg prøvde sågar å lage et blogginnlegg, men det var usammenhengende, alt rotet seg til, med digresjoner til stadighet. Og det kan jeg jo ikke vedkjenne meg! Alvorlig talt!
Men så plutselig senket roen seg, jeg gikk på butikken og fikk se de berømte BLOGGE-EGGENE til Anton Berg!

Så nå skal jeg ha en liten test: Klarer jeg å la dem ligge slik alle andre bloggere gjør, i en pen liten skål?
Jeg har en stor kurv oppe på kjøleskapet, der er snopet mitt. TWISTen, blir alltid hvit. Eldstemann jubler når han omsider får dem. "Jippi, hvit sjokolade, slik som Henning og Olav har!"
After Eight gå også i bosset. Og da mener jeg IKKE guttene mine. Eller jeg mener, det er ikke de som er bosset (søppel, på riksmål)
Osv.

Nei, nå mistet jeg helt tråden....
Kan ikke dere bare kikke på bildene og bli litt sånn glade, og tenke at "hun Liv, hun er kjekk hun", og så glemmer dere alt dette med den testen.

Vi snakkes.
Klem fra Liv som lurer på om det var Hjortefot han het.....Nei, ikke det heller.

8 kommentarer:

 1. Hehe, flott bilde av deg..svenske hollywood fruer er bare så morsomt å titte på, jeg flirer god hver gang jeg..Klems..

  SvarSlett
 2. Nå fikk eg lyst t å pynta ude og sitte allerede og planlegge en liten visitt innom blomsterbutikken itte jobb imårå!! T helgen hørre jo litt blomster t og nå ser det temmelig trist ut ude sjå meg, julapynten ble jo tross alt nettopp kasta vekk!!

  Hehe sjå meg ligge eggene enda og nå hive eg de snart!! Ikje liga delikate å servere når de har låge lenge ude. en blir søtsuget for stort vudere eg å slikka sjokoladen av, hihi

  Ønsker deg en videre fin kveld. Snart torsdagskveld fra nydalen nå:) klem monica

  SvarSlett
 3. Hollywoodfruene gikk rett i glemmeboka i dag.
  Sitter og stapper i meg marsipan egg i stedet:)
  Det er sånt vi bloggdamer gjør i skul.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Liv, hun er kjekk hun!
  Hva slags makaber uttalelse er nå det?
  Liv er aldeles ikke kjekk. Hun er helt ufyselig lumpen og totalt illojal mot alle andre Liver. Som spiser opp snopet sitt og lager seg en fin-fin fløtering rundt livet.
  Og som fremdeles vasser rundt i snø, og som synes det er en stor bragd når det dukker opp 8 små gruskorn i traktorsporet.
  Blomster ute, hva er nå det for noe? Hæ?
  Men - kos deg du. I morgen tar jeg med gemalen til Oslo på kosetur, så jeg får vel unne deg blomstene. God helg!

  SvarSlett
 5. NÅ er jeg virkelig misunnelig!! Abæra (fritt for sny) utenfor huset har du også...her ligger det fremdeles 1 og 1/2 meter sny rundt husveggen..og ikke for å snakke om langs bilveien, man må nesten ut av bilen for å se om det kommer biler før man kjører ut på veien :(
  Flott bilde av deg :) det ser ut som at du har den frisyren jeg ønsker meg...men litt vanskelig når jeg ikke ønsker å klippe på lengden..hehe
  After eighten sender du til meg(hvis den fremdeles har den flotte brunfargen) Det er en av de få sjokoladene jèg kan spise...og så er den SÅ gò.
  Tro den kjekke indianeren heter Luke..eller var det den kjekke andre?? Husker ikke,det er så lenge siden. Blir gjerne med på utvelgelse av kandidat til Løa-indianer :)

  SvarSlett
 6. He, he, he...blogge egg...bra, asså...he, he...

  SvarSlett
 7. Duane Loken som Ulvefot!
  Jeg måtte sjekke Wikipedia :-)

  SvarSlett
 8. God morgen :-))

  Du skriver så utrolig bra, ler så godt hver gang! Jeg vet, jeg sier det HVER gang, hehe..
  Trodde jeg var kjapp i replikken, men du slår meg, og det kraftig også, hehe. Men det er greit, du skal få lov å vinne det der. (jeg kan jo ikke ta glansen fra alle, haha)

  Ha en strålende dag! Her regner det, og det er helt topp, for da forsvinner den forbaskade snøen enda fortere :-))
  Klem, Frøydis

  SvarSlett