tirsdag 6. desember 2011

Man tager hva man haver...

Nå er det så absolutt litt mer jul i heimen. 
Jeg dro inn en lang sak i går, kuttet ned av et tre med ukjent navn.. Og oppi der sitter det nisser og fugler. Fint det. Jeg er liksom ikke helt overbevist om at jeg MÅ ha et juletre...
Jeg vokste opp i en heim der juletrærne ofte var av slaget FURU.  Jeg liker furu, de har noe bonsai aktig over seg, og så ser man liksom treet... Nå er det ikke så mye furu i fjellene der jeg bor... Og så er det det at vi skal hjem til foreldrene mine i jula... Nei, her er det duket for familieråd.
Ha gjør dere?  Jeg har vært fryktelig slepphendt med tradisjonene kjenner jeg. Skitt la gå.


Ellers så må jeg innrømme at jeg IKKE har hatt tid til å male.... Så giveaway får vente litt til. Jeg tenker jo at Lucia er søt året rundt. Og om ikke annet, så er det i hvertfall Lucia feiring hvert år :-))
Nei, jeg får komme meg videre. Har en million klær og brette. Klesskapene har atter en gang FASTmonterte hyller...


Klem fra LIV

2 kommentarer:

 1. Tradisjoner er (nesten) loven hos oss i jula, og er det noe jeg i alle fall ikke rikker på så er det treet! Det må være edelgran og det må være stort! At mannen ønsker seg et plasttre som er halvparten så stort faller for døve ører hos meg;-) Jeg er ikke absolutt rigid altså - litt kan jeg også vike på. Men treet er vel det som er mest jul hos oss. Og så er vi hjemme hele jula, hadde vi reist bort så skulle nok mannen fått plasttreet sitt. Kanskje;-)

  En lucia-snuskebass er i alle fall søt året rundt, og det er nissesnuskisen min også. Den har stått på hylla siden i fjor, jula fikk vare til påske, inn i sommeren, gjennom høsten og nå står nissen og venter på jul igjen:)

  God natt og fin torsdag til deg,
  førjulsklem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Nei, du treng ikkje ha juletre.... Då blir me kanskje to. ;)

  SvarSlett