mandag 5. desember 2011

Ja, ja men sann!
Det ble ikke rare baksten i går nei... Eldtemann og pådriver av saken ble febersyk, og klarte kun å spise bittelitt is. Men vi fikk da stekt noen sjokoladekjeks. Herlig, velsmakende deig, og gjort i en fei. Åpn opp boksen og grav ut med en te-skje :-) Fantastisk!
Men, vi prøver igjen, en annen dag.


Jeg trodde jeg hadde én syk unge, men da jeg kjappet meg av sted med nr to for å ta den SISTE grufulle sprøyten, så kastet han opp... Bilsyk? Jepp, tror det. Inn på legekontoret i stillongs og ulloverdel, og med mammas jakke subbende til anklene. Resten av påkledningen lå i en igjenknyttet pose i bilen.
Sprøyten kom, de som måtte holde kom, vi stakk, og vi gikk. Men da vi på vei hjem opplevde ny runde, og mammas jakke fikk samme overflatebehandling, kom det tørt: Dette hadde du ikke regnet med, du trodde bare det var storebror som var syk!
SURPRISE!!!!
Men nå går alt så mye bedre: Og det er BRA!
Ønsker dere alle en riktig god mandag. 
Jeg velger å IKKE komme med middagstips, men tar gjerne i mot :-))
Klem fra Liv

6 kommentarer:

 1. Surprise! Huff, og oppkast som er noe av det vemmeligste som finnes. Full sympati herfra, både til syke og oppkastvasker. Godt det går bedre.

  SvarSlett
 2. Jeg har ingen middagstips å komme med, men god bedring til syke barn.

  Cecilie

  SvarSlett
 3. Middag....neppe....:) Pesto kanskje?

  SvarSlett
 4. Huff da - god bedring til de små!
  Om de er små nok, det er nok ikke den største - kan høylesing av Dragejakten av Ousland kanskje bedre situasjonen. Det er er ny versjon av folkeeventyret. Både kongen, dronningen, prinsessen og Espen Askeladd er med, men de er ikke heeeelt som før. Artig og spennende. Jeg har lest den for 4 til 7-åringer og det funker! På en side må rikets modigste menn fronte drager. Én blir brent fra beltestedet og opp av en drage som spruter ild fra neseborene. Mannen er virkelig brent til skjelettet, likevel kom det fra en liten gutt: "Det var godt dragen ikkje spruta eld frå kjeften,for da hadde mannen blitt brent på tissen og det gjer grueleg vondt". Festlig - god bok!

  SvarSlett
 5. Noen overraskelser er bedre enn andre... :D

  SvarSlett