onsdag 3. august 2011

Plutselig tilbake!

Og sommeren kom, og ferien gikk. Trodde liksom ikke jeg skulle bli en av og på blogger... men jommen sa du smør! Men nå er bildene lagt inn, tankene delvis sortert, og det meste av fremtidens avtaler notert ned med sirlige bokstaver i almanakken.
 Jeg var innom min strikkekyndige svigerinne, og nevnte at en strikkevest måtte vært stilig på minstemann. Hun hadde selvsagt mer system enn hva jeg noensinne har hatt, og vips dukket en stor bunke med 70-talls håndarbeidsblader opp på stuebordet. 
Noen strikkevest fant vi ikke, men derimot denne flotte familien med matchende nattklær! Det er jo bare så flott. Det ser også ut til at samtlige har slike fine lommer på magen, ypperlig til oppbevaring av mobil og andre nødvendigheter :-)

.... ellers så har jeg vært på Roadtrip med fatter´n. Det er fint! Vi fikk besøkt ørten familiemedlemmer, notert oss diverse historier og kikket på katter.

OK.... jeg hadde tenkt til å skrive mer. 
3-2-1 POFF!
Klem fra LIV, som kommer sterkere tilbake en annen dag :-)
Forresten: Er det noen som har en oppskrift på "Pullover for Dummies"? Ca 6-7 år, eller ca 40 år?

4 kommentarer:

 1. Fint å ha deg tilbake Liv:)

  Når det gjelder strikking må jeg dessverre melde pass. Jeg kan hekle bestemorsruter da, men hvor kult er det med pullover i bestemorsruter til en gutt liksom.

  God klem og god kveld til deg fra Hanne
  (som håper det ALDRI blir inn med matchende nattøy;-)

  SvarSlett
 2. Likte aldersspennet du ønska oppskrift i. Kan ikke hjelpe utover å henvise til drops.no.

  SvarSlett
 3. Ohoi, for en kjekk familie!
  Prøv garnstudio.no.

  SvarSlett
 4. Hærlig! Dette bladet har jeg også...jeg har faktisk stabel på stabel av disse...Jeg samler nemlig. Jo eldre jo bedre;). Elsker å bla og lese og bli inspirert av alle de morsomme snittene og det (utrolig) gammeldagse språket i disse bladene. Det var da De og Dem var henvendte seg til folket på. Hihi!

  Jeg kan anbefale en tur innom http://www.pickles.no/ hvis du ikke har vært der før. Masse nydelige (og enkle) strikkeoppskrifter. Og, jeg mener at jeg har sstt vest der inne også.

  PS! Ikke noe galt i å være litt av og påblogger. Syns man bør blogge når man har lyst og når man har noe å si, ikke fordi mn føler man må.

  Finfin høst til deg! (elsker forresten bildene dine! Så hærlige uttrykk på figurene).

  SvarSlett