tirsdag 21. juni 2011

Hei.

Det er morgen, jeg drikker kaffe, maten er smurt, klesvasken satt på og så sjekker jeg været. Ferieværet!
For å kjenne litt på den gode varmen, valgte jeg derfor å ikle meg noe varmt. T-skjorta fra 1990, Hylestad Snøskooterklubb. Vi syntes det var svært å få en slik en, vi studiner i Setesdalen. Siden har den blitt med på alle flyttelass :-)
...speilvendt? Nå forstår jeg hvorfor PhotoBooth gjør meg så ugjenkjennelig!
Jeg er lei regn!


Jeg vil ha sol!

Fordelen med regn er selvsagt at en slipper å vanne blomster, håret blir penere, sneglene lettere å fange, luften friskere, og alle er så takknemlige for et smil: For i regn slipper man å myse, og kan se hvert ansiktsuttrykk :-)
Klem fra LIV, som må hoppe videre......Har du noen gode regntips? 


9 kommentarer:

 1. Det er noe eget med regn...frisk sommerregn tenker jeg da. Sånn at enn kan være ute en kort stund etterpå. Bøttevis, dagesvis er ikke noe eget...eller jo, men ikke i positiv forstand :o/

  Her oppe i nord har vi hatt sol i 14 dager...helt merkelig, deilig ;o)
  Idag, frisk sommerregn o overskyet..
  Men jeg har "bestemt" at jeg denne sommer skal ha mye sol, så i mittten på juli kommer sommervarmen, solen og myggen litt lengre sør i landet (sverige)

  Glest med regntips fra meg...hm, uansett, Klem Anna

  SvarSlett
 2. jeg får bustete hår i regn.....:P

  SvarSlett
 3. Siden jeg har skjønt at du holder til i Rogaland foreslår jeg Oljemuseumet. Der var vi en regnfull høstferiedag i fjor; helt topp for både store og små! Leketøysmuseet er på planen for sommerferien der vest. Hvis det blir museumsvær, da....

  Ellers har dere jo mange flotte strender som også er fine i regnvær. Eller... kanskje mer sjarmerende i høstregn enn sommerregn???

  SvarSlett
 4. Forresten sant det med regnværssmil; som regel mye tydeligere:-) Kos deg med ferie. Her i kommunen har vi fortsatt 2 skoledager igjen .... :-( Men vi kan jo se fram til en lang og god fredagsmorgen :-))) Som vi gleder oss!!!!

  SvarSlett
 5. I dag titter solen frem innimellom her på Vestlandet, men det er mye grått og småkaldt om dagen. Ikke mye sommerlig. Så, det er bare å finne frem de positive tingene med dette været og ikke henge med hodet :) Du sier det du, alle blir glad for et smil :)
  Ha en fin dag
  Trude :)

  SvarSlett
 6. Kikk innom meg, takket være dagens regn har vi nå stooort basseng i hagen! Lykke! (Liksom..)Men, ingen sol.

  SvarSlett
 7. Kom å besøk Sjuskeline på hytten! I Tyrkia! Sooooool og varmt! Ledig sengeplass fra 16. juli!

  Mitt hår blir også bustete når det regner..... :-/

  Klem

  SvarSlett