søndag 19. juni 2011

"Du gir mitt hjerte liv!"

Det er herlig å våkne opp til disse ordene: "Du gir mitt hjerte liv!", innbakt i en egenkomponert sang fra minsten. Han som har ligget i en krøll inntil kroppen min gjennom natten. Pappa er på guttetur og da er det god plass hos hu mor :-)
Vi snakket om ord og tanker i et innlegg for noen dager siden. Snakket og snakket tenker du nå.... Jeg skrev noe, og ut fra kommentarene ser jeg at dere er som meg. Barna´s livsbetraktninger er viktige. Og bloggen er en kilde til dokumentasjon. Jeg pakker inn historiene og for dere der ute så blir det en fin hverdagshistorie. For meg er det en skattekiste!
Men det er ikke bare barns ord en samler på. Her om dagen sa en mann: "I gamle dager  var hjertene uskyldige og små." Mon tro om det ikke er en sannhet i dette.
Nå skal jeg smyge meg ut i solhuset og jobbe med et par bilder, ungene er opptatt av traktorer og muligheten for at et romskip skal krasje med Mount Everest. 
...Spotify er min venn, og den lokale trubaduren General Forsamling er min følgesvenn om dagen.  Sorg og vrede i stedenfor glede! Herlig!
God dag til dere! Mange som skal på Glans Dagene? Høres kjempekjekt ut, goddiebags og greier! Ja, jeg blir jo lykkelig over smaksprøver i butikken også jeg! Men Glans dagene i OSLO får jeg ikke med meg.... men om noen fristes: Snik gjerne med dere en goodiebag til meg :-)))
Klem fra LIV

3 kommentarer:

 1. Vakkert. ☺
  Skikkelig misunnelig på interiørbloggernes Glansdager..men kan nok ikke snike meg med der, gitt.

  SvarSlett
 2. Ikke noen Glansdager på meg heller, men nå har jeg jo vært på bloggtreff i hovedstaden en gang før i år;-) Alexander planlegger forresten neste tur til hovedstaden og jeg kan meddele at dere er inkludert i planene:o)

  Ha en fin søndag Liv, og takk for at du deler gode ord med oss.
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Glansdagen er jeg redd jeg må lage selv:O))
  Nydelige krukker du er igang med!
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett