lørdag 19. februar 2011

Påskefjas...

Jeg er ikke særlig rask med hverken støvtørking eller pynting. 
For å sitere min mann, da jeg spør om en beskrivelse av mine husmorgener: "Du er forferdelig ustrukturert, du klarer ikke å bli ferdig med noe, du begynner tusen plasser...bla, bla, bla"
Jeg innrømmer glatt at jeg ikke har store kontrollen, og jeg er nok en utfordring å bo med, da korttidsminnet begynner å bli i temmelig dårlig forfatning. 
Men, jeg klarte da å finne frem påskeserviettene mine! Jeg kjøpte pakken på salg i 1995. Jeg hadde lørdagsjobb i en bokhandel, og falt fullstendig for disse kyllingene! De er søte, den saken er grei, men det morsomme er at de ser ut til å ha blitt utsatt for adioaktiv stråling! Som Sjuskeline sier: Vi venter på den perfekte anledning! Og ja, de ligger i uåpnet pakke. Aner jeg samleverdi????

 Jeg var i forening forleden dag, og da måtte jeg bare nålefilte litt. "Du våger ikke å lage påskepynt!" fikk jeg beskjed om av adm.dir i foreningen.Så da gjorde jeg nettopp det!
Sjekk ut broileren! Nå står den og surmuler i adm.dirs bokhylle. He he!
Ønsker dere en fabelaktig kveld! 
Klem fra LIV

4 kommentarer:

 1. Ånei du, ingen som surmuler her. Kyllinge står riktignok i hyllen. Men den står ved siden av den triste Snuskebassanissen. Og snart kommer den på www.begynners.blogspot.com. En blogg uten mål og mening og passe variert innhold.

  SvarSlett
 2. Gosh, for noen flotte Tsjernobyl- kyllinger! Vet ikke om jeg hadde turd å tørke meg rundt munnen med såååå mange bequerell......

  En strplende fin lørdag til deg :-)

  Førpåskelem, Kristine

  SvarSlett
 3. Hei igjen, Liv :-)
  Hvis du visste hvor mange pakker servietter der lever et ensomt liv her hos meg, hengjemt i skuffer og skap! Mest juleservietter. Klarer liksom ikke å tørke meg så mye om munnen i desember, åpenbart :-) Kanskje maten bare fyker lodrett inn?
  Koselig å se deg/dokke idag og - me må snart ses 'på ordentlig' :-)

  Masser av lørdagsklemmer

  SvarSlett
 4. Skjønne servietter syns jeg!! Samleobjekt? Absolutt :-))

  Ha en flott søndag og klem fra meg

  SvarSlett