torsdag 24. februar 2011

Gledesspreder?

Undring er ikke noe man lærer. Undring er noe man mister.
Jostein Gaarder


Kan man kle seg glad? 
Kan man kle seg slik at andre blir glade?
Når jeg våknet i morges, så var jeg liksom så fornøyd! Ingenting som tydet på et illebefinnende, jeg var visst bare slik...
Jeg hadde vært på et godt kurs, fått god respons på el-klokke idéen... klart man blir fornøyd av slikt!
Så jeg tenker: denne dagen må få litt farge!
Jeg finner frem klær, og det lille ekstra. Et blå/grønt et eller annet skjørteliknende stoff! 
I løpet av dagen har jeg møtt ulike reaksjoner:

 1. Noen mennesker blir svømmende i blikket.
 2. Noen smiler.
 3. Noen blir usikre, å forresten, det er de med svømmende blikk.
 4. Noen spør hvordan det gikk med karnevalet :-)

Hva tenker dere? Kan man lage klesfest på en torsdag? Eller er det bare forvirrende? For her snakker vi om detaljer, ikke noe opplagt: "Å, du har kledd deg ut.."
Jobb i morgen. Gleder meg allerede!!


Klem fra Liv, som setter pris på innspill. 

6 kommentarer:

 1. Det er jo det som er morro, at vi ikke alle er like. Det vitner om å være trygg på seg selv, når man gjør, sier, kler seg som man vil. Det er alle -eller mange av de mer kjedelige som har største problemet-- mener jeg. Jeg har røde sko som jeg bruker når jeg har en dårlig dag, det har jeg hatt i alle år- ikke det samme hele tida- jeg kjøper nye. Orange er også en farge jeg faller for veldig lett, man klarer jo ikke å være sur,gretten med røde sko eller orange dun anorakk!!Folk er rare, er de ikke det da?
  Må også si at det er en strålende blogg og side å følge, figurene dine er geniale, er bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke de :)

  SvarSlett
 2. Jada, selvfølgelig kan man ha klesfest midt i uka! Gjør det til en tradisjon og kall det Glad-torsdag. Tankens makt er stor også, slik at om du våkner en torsdag ikke fullt så sprudlende, så kan en knallrød jakke e.l. bøte på det. Det er jeg sikker på.

  SvarSlett
 3. Jeg jobbet en stund på Kunstskolen her i byen, og kunstskoler trekker som kjent til seg kreative mennesker. Der var hver dag en klesfest med de mest kreative antrekk og jeg gledet meg til hver dag jeg fikk komme tilbake dit. Flosshatt og cape var dagligdags:) Jeg savner sånn den jobben, for en utrolig fin gjeng med mennesker jeg fikk jobbe for og sammen med...

  Og om det ikke blir noen app for støt ved berøring av slumreknapp på iPhone så har jeg funnet den manuelle versjonen i dag. Jeg har slått gnister hver gang jeg har rørt iPhonen min, sikkert en kombinasjon av kaldt ute, varmt inne, dun i kåpa og... (sol i sinnet;-). Og hadde jeg bare fått overført den til data så skulle du fått sett på app da;-)

  Håper uka har vært fin og at helga blir god.
  Stooor klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Likte godt ordet av Jostein Gaarder.
  Sjølvsagt kan ein ha klefest kva dag som helst 

  SvarSlett
 5. Hei :) for et flott visdomsord du kom med her på bloggen din.. og klart en kan ha klesfest når som helst.

  Håper du har ei fin helg :)

  SvarSlett
 6. SV: bruker mye dafont.com, kanskje du finner det du leter etter her: http://www.dafont.com/theme.php?cat=113

  SvarSlett