lørdag 28. august 2010

Så stille....

Ute er det stille, ungene sover og pappaen bretter tøy.
Jeg sitter i sofaen og nyter puslelydene. Det drypper fra takrennene, men himmelen lover endring av været......
Snart begynner dagen å ta form, det skal handles, svømmehallen besøkes, og jeg VET at et vattteppe roper på meg, der ute, et sted. For i motsetning til svært mange andre bloggere, så har jeg IKKE sofaer, skap og senger fule av vatttepper..... Jeg har ET! Og nå har jeg sett et til :-)) Og vi vet jo hvordan det kommer til å ende. For mye vil ha mer!
Huset på bildet er "vårt" hus. Eller sagt på en annen måte: Jeg aner ikke hvem det er som eier det. Men det skal dere bare vite: At vi hilser på det hver gang vi kjører forbi det på E-39.

Det er jo bare HELSKJØNT. Jeg har lagt min elsk på det, og mang en gang har jeg tenkt at jeg skal lage et pent lite brev, henge det på døra. Bare for å fortelle at vi liker det. For det er så stille der. Litt for stille, og jeg er sikker på at det gjør godt for huset, at vi vinker til det fra veien. Har du et hus du du vinker til?


Morgenstund har gull i munn :-)
Og nå er alle oppe og hopper. Jeg tenker at vi sier det slik: Nyt dagen, i fulle drag! Gjør noe uventet, og tips meg gjerne om det :-))
Klem fra Liv

14 kommentarer:

 1. God morgen til deg :-))

  Søtt lite hus, og ja, vi har vel alle noen hus vi bare MÅ se på når vi kjører forbi..men vet ikke om jeg vinker..tror bare jeg tenker inni meg at fy sava å fint..men glad jeg bor i leilighet så jeg slipper all jobben ute ;-)
  Ha en topp lørdag, idag kommer sønnen til gubben..

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. ahh..... STEMNING!
  Lykke til med vatteppekjøp.....
  Jeg har heller ikke bøtter og spann av dem, men ønsker meg....
  Håper vi får se bilder....

  ha en kooooooooooooselig lørdag!
  Klem.

  SvarSlett
 3. Stille i huset enno. Kaffi og blogg :)
  Lørdagen venter med sitt, og eit sånnt hus har eg også.

  SvarSlett
 4. Du er bare så skjønn. Smyger inn et pronomen som jeg liker ;) Neste gang er du med. Da skal vi konsumere kaffe til de grader, prate skitt og le godt og uhemmet. I LOVE YOU:)

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg har også et hus jeg vinker til,men der bor folk,vet ikke hvem. Det er et gammelt restaurert et som er sååå søtt. Nyt helga. :)Klem. Give away hos meg altså,vær med du og :)

  SvarSlett
 6. For et fantastisk lite hus. Skjønner godt at du hilser på det når du kjører forbi. Jeg har til gode å finne huset med stor H her enda, men en dag dukker det nok opp. Koselig blogg. Her skal jeg titte enda mer.
  Ha en fin helg :)
  Monica

  SvarSlett
 7. Hei :) et skjønt lite hus...

  Nyt helga og helgas gleder ..

  Klem fra Evelyn

  SvarSlett
 8. Heisann, for ett herlig lite hus du vinker til. Skjmnner godt at du falt for det, kjempe herlig..Jeg har nok mange hus jeg vinker til, alle gamle, men mannen er ikke enig. Bare masse arbeid sier han,hehe..Ha en flott helg..klems

  SvarSlett
 9. For et søtt hus, du bør absolutt henge en lapp på døra der. Tenk om det var du som kom hjem en dag og noen hadde lagt igjen et koselig brev om at de syntes huset ditt var flott?! Jeg har også et hus jeg titter på hver dag og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg er så fascinert av akkurat det huset. Det er ikke noe spesielt ved det, heller kjedelig, men det ser så vennlig ut og jeg har konkludert med at det nok minner meg om mine besteforeldres hus (døde nå).

  Og by the way, jeg har INGEN vattepper. ☺

  SvarSlett
 10. Vatteppe..? Eg er nok ikkje innom så mange interiørblogger, skjønner eg... Har visst nok pledd likevel - ull og fleece, og det får vera godt nok, sjøl om det kanskje ikkje er så trendy ;)
  Det var eit koslig hus du vinker til!
  Har eit hus i nærheten her, som ligg heilt for seg sjøl, som vi av og til går bort til og drømmer litt om å bo i. Det er tomt, så kanskje ein vakker dag...? Når vi treng enda mindre plass enn det vi har i dag...

  SvarSlett
 11. Så koselig å vinke til hus. Jeg vinker ikke, men jeg har noen hus jeg bare MÅ se på. Noen ganger har jeg opplevd at huset som jeg liker så godt ikke er der mer. Alltså, huset er jo der, men det er bygget så mye om at det er borte. Det er så trist når det skjer, og jeg håper ikke det skjer med ditt vinketilhus.

  SvarSlett
 12. Husker vi hadde ett his hvor mamma la merke til at de hadde de samme kjøkkengardinene i flere år..så hver gang vi kjørte forbi måtte vi sjekke om de hadde skiftet gardiner...he he... Kan ikke huske hvordan det endte... Ellers hadde vi en hage vi alltid kjørte sakte forbi når vi kjørte til bestemor og bestefar :-)Man føler liksom at man "eier" en liten bit av sånne steder...

  SvarSlett
 13. Ahh, for ein deilige stemning du dele med oss :o)

  Håpe det blei vatteppe på deg då jammen, og ja; syns du bør henga lapp på døra ;o) Eg har og nåken sånne hus :o)

  SvarSlett
 14. Før jeg glemmer det:
  Digger skyggebildet fra sirkuset, en perfekt skje kan aldri bli en gaffel (hah..), teppet så aldeles slumredig ut, og bordplaten var delichius (skrives det ikke sånn da?). :)

  Har mange hus jeg vinker til jeg, og flere hus jeg kunne ønsket meg å bo i. Jovisst fortjener de en god tanke. :)

  SvarSlett