søndag 15. august 2010

Bloggesnop

Lørdag aften, barne-tv nærmer seg med stormskritt, og snopet er ikke i havn. Vi hiver oss i bilen og durer av sted til nærmeste velassorterte godtebutikk. Da fikk jeg øye på bloggesnopet! Det har sikkert vært på markedet lenge, men jeg er mer en chips-person.
Her ligger det ihvertfall:  Uskyldshvitt, med den fine matte overflaten som om de var kalket. Lakrisstaver med fin patina, i den riktig gamle gul og grønn fargen du finner i fordums hus. Så hyggelig :-) Jeg måtte selvsagt kjøpe en håndfull, og litt til, for disse måtte avbildes. 
Mitt engasjement i saken, resulterte i at jeg mistet fullstendig oversikt over hva ungene puttet i sine poser. 
Straffen er at jeg måtte se Byggmester Bob til klokka 23.00 i går. Da var alle andre triks brukt opp.

Dyreparken måtte besøkes :-))
Vi storkoser oss i parken, og gleden var stor over at ungene ville gå Jungelløypa alene, denne gangen. Jeg er litt uggen i det ene kneet for tiden, og det hadde jo vært noe pinlig å måtte slepes ut på en båre, fra en tunnell bygd for helt andre kropper. Nåja, det er vel one size fits all.

Kartet studeres og memoreres. Tror snart vi har parken under kontroll :-))

Minner dere (og meg selv) om at det er trekning av Sjokolade-konkuransen i kveld. Link finner dere øverst til venstre :-))
Etter leggetid, og det er jo så ymse :-))
Ønsker dere en fortreffelig søndag! Her er dagen god allerede.
Klem fra LIV

6 kommentarer:

 1. her er også dagen god allerede, sitter og koser meg med bloggene før jeg skal ut å male igjen. det er helt utrolig hvor mye vi hr fått tatt denne helgen taket være liften og godt vær. Det er slik en deilig følelse. Ser ut som dere koser dere like mye i dyreparken hver gang, ja nå regner jeg med dere snart ikke trenger kart. klem Monica

  SvarSlett
 2. For en straff! Bob!! Men herlig bloggsnop.
  Ha en super søndag - gleder meg til trekning!

  SvarSlett
 3. Hehehehe, så herlig! Sjuskeine har FULL oversikt over Candyking, men har aldri tenkt på det som bloggsnop... Kanskje fordi det havner i magen og rundt midjen, før Sjuskeline har fått rotet fren fotografiapparatet....?

  Kos dere i Dyreparken! Mange år siden jeg har vært der, og får vel ikke sjansen før eventuelle barnebarn melder sitt behov. Er litt patetisk med gamle damer alene i Dyreparken, selv om man kan begrunne det med faglig interesse...:-D

  Stor sommerklem!

  SvarSlett
 4. Det var fint bloggesnop ja, og litt ufin straff, hihi :o)

  Min har heldigvis aldri reagert sånn på snop.
  Ser ut så dåkke hadde ein fin tur i dyreparken og, og der e det jo alltid kjekt.

  Eg har forresten utsatt bloggtreffet te november, og håpe at laaaang frist kan klare å få nåken av dessa bloggedamene te å få kabalen med familieplanlegging te å gå opp. Ikkje klar for å gi meg ennå, for eg har stoooor tru på at det hadde vore kjempekos!!!

  Kanskje du kunne fått det te og då???

  SvarSlett
 5. Bloggsnop? jaja, no har eg høyrt deg også. :)

  Mine to minste er ikkje så opptatt på å få laurdagssnop, hender faktisk at mammaen gløymer å kjøpe det inn. Utan at det vert krise av det, heldigvis.
  Verre er det med storesøsteren deres som framleis bur heime, ho er litt meir avhenging av dette gotteriet ja. hehe

  Ha ein strålande fin søndag. :)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett