mandag 30. august 2010

Mmmmm...

Da kom det i hus, mitt nye god-teppe :-))
Det var visstnok et sengeteppe, dette nye god-teppet mitt, som er så uendelig godt å krype innunder i sofaen....om morgenen med en god kopp te, om ettermiddagen, når en skal kikke på fjernsyn...Ja, det er faktisk helt aldeles fullstendig brukervennlig. Og så er det av en slik størrelse at det rommer en hel familie :-)) 
Jeg kjøpte det på Prinsess, og valgte den enkle utgaven, syntes at opptil flere kvadratmeter ekstra vattteppe ble i meste laget selv for meg :-) For såååå mange er vi da ikke i denne familien.


Så mens mor ligger og funderer på bloggingen og andre spennende prosjekter, så leker barna med LEGO. Å, som jeg elsker denne lille plastdingsen! Og det beste av alt: Vi skal til LEGOLAND senere i høst. Har ikke vært der siden sommeren da jeg var 6 år! Og det er leeeenge siden. Sjekk den gamle, gode  bordplaten....den skulle BRENNES! Og understellet, det er bare herlig!


Skal vi se.... TO temaer i dagens innlegg? Det holder sikkert- jeg hadde jo tenkt til å vise bilde av favoritt-sølv-skeia også. Men det blir bare too much :-))
Uansett så er hverdagen kommet...fritidsaktiviteter skal følges opp og bla, bla, bla...
Snakkes. 
Klem fra LIV

9 kommentarer:

 1. Hei på deg :-))

  Herlig teppe! Frister veldig å investere i et slikt selv, bare for kosens skyld!! Meeen, har gravd dypt nok i lommebokji idag ;-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Var jo ett kjempe flott teppe..og at det er stort og vatt, det blir bare varmere,hehe..Men lekkert var det..klems..

  SvarSlett
 3. Det var et flott teppe:) Tenker det skal holde deg god og varm i høst.

  ha en fin uke.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Flott teppe! Det er godt å ha nå utover høst og vinter. Tenk at der er siste august alt i morgen...., men heldigvis kan jo høsten også være vakker.
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Å, gled deg til Legoland! Det er helt forandra fra da du var barn, det er sikkert og visst!
  Grattis med "ny" blogg, forresten;)

  SvarSlett
 6. Ja, favorittsølvskjeia får vente, vi må få fordøyd det herlige teppet først. Jeg var i Legoland omtrent på samme tid som deg, har ikke somla oss dit ennå.

  SvarSlett
 7. Lekkert teppe,kan tenke meg at det er godt å krølle seg sammen under dette. :)Klem.

  SvarSlett
 8. Åh, dette så deilig ut. Princess sa du? Hmmmm....

  SvarSlett
 9. Kjære Liv,

  takk for dine altid koselige kommentarer til min blog! Du og Elin gir meg altid så mye fin tilbakemelding og gjør hver dag om til solskin :-) Nå skal jeg gå rundt med ett smil i heile dag!

  Gleder meg og til å se hva du kommer til å by frem av varer til jul...!

  Mora mi kjøpte sånn en liten tittekasse med noen vintage-greier i (husker ikke nøyaktig hva) på Løå sist - vet du hvem som har laget det? Hun er heilt vill med det, hu mora mi :-)
  Skikkelig fint laget, og...

  Klemmer

  SvarSlett