lørdag 9. juni 2012

....en skvett her og en skvett der.

Sitter her med maling på hendene, underarmene, skuldrene.... i det hele tatt: Jeg er litt slupsete! Jeg hadde liksom tenkt til å ta et strøk på de gule soveromsveggene i Podde-leiligheten min. Men, så kom mannen og ville blande seg. For han mente at både lister OG stikk-kontakter burde tas vekk... Hm...jeg er selvsagt enig i det, men noen ganger vil man bare bli ferdig i en fei! Jeg har jo alltid lært at halvgjort er ...et eller annet. Men nå er det lørdagskveld, ungene er uenige om LEGOén og mannen er ferdig med listverket og ser på fotball. Jeg har kjøpt blader, og skal kikke på sofaer. Tror rett og slett jeg skal våge meg på en modulsofa...tar MYE plass, men tenk så kjekt da: Da kan mange podde samtidig! :-))
Og før jeg setter i gang med impuls-utfallende mine: Er det MYE jobb å male 45 år gammel parkett?
Klem fra LIV, som hører store søskenbarn synge for for ungene. Koselig!

3 kommentarer:

 1. Ikke malt golv, men sikkert ikke det verste hvis rommet kan stå urørt innimellom strøkene:)
  Jeg har vært direkte lat hele helga, så nå må jeg begynne på noen prosjekter selv;)
  Ha ei fortsatt fin helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke malt gulv, men lakket gammelt tre gulv en gang... mye jobb var det vel ikke. Eller ikke mere jobb en å male vegg eller tak så lenge det er tomt og kan være avstengt til tørke;);)
  Lykke til videre med oppussing.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. *S* Nå vet ikke jeg hva en podde-leilighet er. Kanskje ikke det samme som en padde-leilighet. Om den ikke stort sett er bebodd av paddesure folk, og det er jo ikke din!
  Mannen har sikkert rett i det med liste og sånt, men slikt gidder ikke alltid jeg. Bli ferdig!
  Å male gulv er ikke så allverdens. Men!!!!!! Å leve med malte gulv tenker jeg er verre. De blir glatte - så glatte at barn og gamle ligger strødd i krokene. De er kalde å gå på (faktisk kaldere enn de omkomne gamle som ligger i krokene), man ser møkk og lager hakk nesten med det samme. Vi har mange kvadratmeter malte gulv, og jeg er IKKE glad i dem. Legg heller på litt ny lakk. Det er nå min oppriktige og helt ærlige mening.
  Lykke til - Liv

  SvarSlett