lørdag 16. juni 2012

I en gammel hage...

Jeg er ikke så god på hage.
Derfor er det fint at frodigheten øker i takt med lyse dager og ordner seg selv!
En fin sommer, og det kan bli mang en god stund til kreative tanker med gode venner :-)
Hva med deg? Selvstelt eller velstelt?
Klem fra LIV

3 kommentarer:

 1. Jeg innrømmer glatt at det like gjerne kan helle mot ustelt. Heldigvis kommer min mor, 80 (!), hver høst. Hun tar noen sånne grundige luke-tak. Vekk med HELE ugress-rota.
  Her er det så innmari mye knott på denne tiden at luking bare er for vaskeekte masochister. Det finnes ekstremt mange grunner for ikke å luke. Hagearbeid er mest koselig i februar, det. Jeg deler absolutt din ballskrekk. Det var noen forferdelige idrettsdager i skolen på 60-tallet. 450 elever som så på at én stakkar kastet ball eller rev stanga i høyde. Man kan få varige ballskader av mindre. Men .... i kveld ser jeg fotball - sønnen på 20 er kommet hjem etter måneder i militæret, og hva gjør ikke en mamma da! Etter en stund hjemme derimot, da henvises han til å se snooker om han absolutt skal se idrett på tv'en *S* - Liv

  SvarSlett
 2. Det blir selvstelt ja. Jeg er serdeles dårlig på hage og er glad at min består av en drøss med Rhododendron som er rimelig flinke til å ta vare på seg selv. For jeg så litt svart på det en stund når mannen syntes det var en god idè å kjøpe hus med 1.5 mål tomt. Beleilig nok har jeg gressallergi så mannen må stå for all klippingen;)

  Håper dere har det godt Liv. Vi pakker til ny tur til Oslo og RH over helga.
  Og spørsmålet om tur sammen med dere på slottet kom denne gangen også:D
  Varm klem til deg,
  Hanne:)

  SvarSlett