onsdag 21. mars 2012

The KOPP?

En kopp er ikke bare en kopp. En kopp skal ligge godt i hånden, og gjøre drikken god! 
Noen kopper er for tynne, noen for tykke, enkelte er firkantet og lar seg dårlig kombinere med min normalt utformede munn, med det resultat at jeg søler.
 Når jeg var på Bloggtreff forrige uke, var jeg heldig å få to av Rosendahls nye kopper. DE ER BARE SKJØNNE! Sjekk ut den formen, og kvaliteten på glasuren! Ikke for glatt og heller ikke for myk... bare SILKEmyk :-)
...antar jeg. For jeg har ikke prøvd dem helt ut ennå, jeg sparer dem til jeg kommer igang med prosjekt LEILIGHET.
Stor klem og hoppfallera, det er onsdag og våren er HER!
Klem fra LIV

5 kommentarer:

 1. Mine to favoritter smiler til meg fra hylla hver morgen.
  Takk for at jeg fikk kjøpe de:)

  Onsdag og fri - burde ha ryddet i skapet til A, sitter her og leser blogger i stedet. Kosligere det!

  Fin dag og lykke til med prosjekt leilighet (og jeg er litt nysgjerring på hva det kan være og lurer på om det er noe jeg ikke har fått med meg...)
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. De koppene er bare lekker! Tror jeg må ha meg et par selv ja.
  Ha en herlig onsdag videre.
  Klem fra Anine:)

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg, en kopp er ikke bare en kopp. Visse kriterier må til for at den skal bli godkjent hos meg ihvertfall. Har eid MANGE kopper de siste årene, og har liksom ikke enda funnet den ultimate kaffekoppen. Te-bøtta mi er grei, men er enda på leit etter den perfekte kaffekopp. Disse du viser frem ser nydelige ut i fasongen! Ha en super dag! :O)

  SvarSlett
 4. Jeg er helt enig med deg. En kopp må være god å ha i hånden og god å drikke av. I mange år hadde jeg et blått krus som jeg drakk teen min av hver dag. Nå har det måtttet vike for en diger kopp som jeg vant for noen uker siden.

  Cecilie

  SvarSlett
 5. Hei søte deg!
  Pakken fra dere dukket opp i dag! Jeg har ikke ord, tusen tusen takk! Det var helt, helt unødvendig, men jeg ble såå glad! Hurra!
  Så snille og gode dere er mot meg.

  En kopp er ikke bare en kopp nei, enig med du ;) Jeg er veldig glad i Wik Walsøe sine kopper jeg da :) Perfekt for mine hånd og trut!
  klemklem

  SvarSlett