fredag 2. mars 2012

Fredag morgen, solen skinner og kaffen er varm. Jeg har har seinvakt og lillegutt og jeg koser oss før vi tar av sted. Vi har bare et kjapt ærend inne på sykehuset før vi går til vårt daglige virke. 


LEGO er en sikker vinner, og når guttene bruker lang tid på å bestemme seg i butikken, må mor finne på annet å gjøre. Da tar vi bildet av gulvet, limer det inn i ulike apper på telefonen og vips så har man et fint LEGO bilde. 


Vet dere hva; det er bare så livgivende med den sola! Jeg kjenner energien strømme til. Det er nesten så jeg går bort til tørkestativet og begynner å brette sammen klærne som har hengt der noen dager...
 Bare litt kaffe til......


Klem fra Liv, med ønske om en magisk helg!

6 kommentarer:

 1. Det er bare så HERLIG med den sola <3 Kjenner selv energien øker, humøret er på topp og da kan det ikke bli bedre;);)
  GOD HELG
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 2. enig det er herligt med sola,masse energi kommer sigende,så flott bilde du har lagd med mobil app,slike kunne jeg og tenkt meg,hvor har du funnet de?ha en flott og solfylt dag videre ,klemmer hege

  SvarSlett
 3. Ja, det er herlig, men hva slags app er dette? ...tror jeg må sjekke app-lista mi og se hva jeg kan laste ned:O))
  Ha ei riktig god helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 4. En utrolig delilg dag vi hadde i dag! Håper det varer hele helga (jeg vil tro det samme hva værmeldingen sier)
  Nyt resten av helga :)
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Det er herlig med sol og vår! Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 6. Sol ja - det er fint. Når den av og til er innom då. Men nå er det jo snart vår og det er herlig. Mi favoritt årstid ;-) gler meg til torsdag og til å treffe dama bak snuskebassa ;-)

  SvarSlett