tirsdag 22. mars 2011

Sov Dukke Lise.....

Jeg vet ikke om det er jenta i meg, eller nysgjerrigheten på ansiktets mange uttrykk som gjør at jeg faller for dukker med "personlighet". Selv lager jeg Snuskebasse-filledukker når tid og anledning byr seg. (I midten på bildet under). Og noen ganger møter jeg dukker som bare må bli med meg hjem. De andre dukkene på bildet er slike. Laget med glimt i øyet, og de herligste detaljer i klær og tilbehør. Hvem som har laget dem? En dame i sin beste alder, som hadde stand på PWC messa for en del år tilbake. Noen som kjenner henne?
 ...jeg rydder litt for tiden. Og da dukker det opp ting man har laget, ting man har glemt. Dette ansiktet var jeg så stolt av. Laget i cernit, og forestiller en syngende dame!
 Når jeg ser henne nå.....så minner hun mer om noen som ligger på li de parade (Pardon my french....stavemåten er nok litt alternativ, men siden barneTV begynner om 4 minutter, så tar jeg meg ikke tid til å sjekke.)
En ting til sist: Hvor mange av dere har orden på Sardinboksene?
Sirlig stablet i fine rekker og selvsagt kategorisert etter type. Og det finnes MANGE typer!
Klem fra LIV
Snakkes?

8 kommentarer:

 1. Sardinboksene? Hehe, jeg har ikke en eneste sardinboks, men makrell i tomat, dêt har jeg!!

  Klems, Frøydis

  SvarSlett
 2. Artig den måten hun ruller tungen på.
  Spiser ikke sardiner; har ikke stableproblemene...

  SvarSlett
 3. Hvet du hva Liv, nå skulle jeg ønske jeg var hjemme i Ålesund og kunne dra ut på kontoret å ta bilde av sardinboksene vi har på kontoret. Der snakker vi orden på grensen til OCD!!!

  Jeg synes dukkene du viser er fascinerende men drit-skumle. Jeg har fått traumer fra Pompel og Pilt tror jeg, for slike dukker gir meg mareritt. De er flotte altså, men *grøss*
  Men snuskedukka var bare knusbedårende:-D

  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Sardinbokser? Helst ikke, ikke makrell heller. Bare mannen i huset som spiser fra sånne bokser og da sier det seg selv at her er det ingen orden.......Filleokka di var fin :) De andre var både fine og litt skumle.... Ansiktet var flott og drømmende!

  SvarSlett
 5. Som sild i tønne???
  Herlige dukker:O)...manglet bare en "t" i lit de parade:O)
  Klemmings:)

  SvarSlett
 6. Herlige dukker, men falt pladask for "din" = den i midten :) Flink du er!

  SvarSlett
 7. ha ha ha, sardinboksene? Jeg eier ikke en eneste en å holde orden på. ☺

  SvarSlett
 8. pardon my french, but what the..??! og her går det i makrell, ikke sardiner. Snodig spørsmål! like it!!

  SvarSlett