fredag 18. mars 2011

Snadder!!?

Følgende samtale samtales under et besøk på badet:
Mamma, hvorfor spiser edderkopper makk?
Tja, jeg vet ikke... de liker det vel?
Ville du ha spist makk?
Ja, men da måtte den ha vært uten jord, øyne og skjelett!


Ja, man skal da ha en viss standard... :-) Selv er jeg takknemlig for at morsdag og frokost på sengen er unnagjort for i år. For denne menyen må jeg ha tid til å for å fordøye!
Håper alle har en fin fredag! Flott at så mange markerer blogg-stillheten i sympati med alle som er berørt av katastrofen i Japan. Selv måtte jeg bare få ned denne historien... for når man har barn med spesielle behov, så er slike historier GULL verdt! Så det så!
Klem fra Liv

6 kommentarer:

 1. Herlig! Jeg tror jeg ville lagt til at makken i tillegg måtte vært uten drit. Rein fu :-)Barn med spesielle behov ER ofte gull verdt -jeg har mange herlige opplevelser på lesestundene mine på bibliotket. Vet du forresten hva som skjer med Erling elefant når Dille krokodille biter ham i baken? Han blir dau. Pang. Enkelt og greit. I boka blir Erling sint og tråkker Dille på halen. Mitt lille barn ga seg ikke. Når en krokodille biter deg i baken blir du dau.Basta. Boka blir derfor bare lest halvveis.Til Dille biter. End of story. Hele mitt bokpoeng - etikken i å tråkke noen på halen selv om de har bitt deg i baken forsvant i det blå.
  Morsom bok forresten. Dille biter av Dunbar. Når jeg først er på skriver'n: Hei, Pingvin av Dunbar og fremfor alt - den superråe Kan jeg .... ? av Peter Lidbeck. Les!
  God helg fra Liv

  SvarSlett
 2. Hihi, tror jeg hadde meldt pass til den menyen, jeg også ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Mmmm, wormy;-) Disse historiene er helt klart gull verdt!

  Takk for at du delte Liv,
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Denne menyen står jeg definitivt over!!!..men utrolig hva unger lurer på:O)
  Nattaklem fra meg;)

  SvarSlett
 5. God morgen Liv :-)
  Vi trenger barn med spesielle behov! Basta! Og slike kommentarer er gull verdt, uansett :-) Lærte noe nytt om deg nå da, visste ikke du hadde barn med spesielt behov.
  Tror jeg står over den menyen jeg også, ikke spesielt glad i makk lengre ;-)spiste meg vel lei da jeg var liten tenker jeg, hehe..

  Ha en fantastisk lørdag og klem fra meg

  SvarSlett
 6. HÆHÆHÆH dejli me gullkorn!! :D
  Freshe fiiiine bloggen din, like arti å komme tilbake hver gang!!

  God helg!!!!

  SvarSlett