søndag 1. desember 2013

1

Lite barn -stor hund 2003 Første forsøk på digitalt julekort :-)
God advent!
Jo takk sa jeg smør!
Jeg fikk det plutselig over meg at jeg skulle blogge meg frem til JUL…..men allerede nå kjenner jeg at det fort kan bli en selsom opplevelse. Jeg begynner nemlig å få marerittaktige tanker om kalendere!

Vi har telt ned til advent, den er grei….ei kritttavle og noen kryss for hver dag som går.
Ungene har også uttalt sitt: De ønsker seg en LEGO kalender. Dvs to LEGO kalendere. Akkurat den støtter jeg. LEGO er en god sak, og kalenderen har slike fine små luker som gjør det lett å se hvordan man skrider frem mot den store dagen. Jeg liker forutsigbarhet :-)

Ingen pakkekalender her i huset.
Faktisk ikke så mye annet heller….ennå!
Fant et kunstig juletre i en krok og vips så lyste det så vent å vakkert. Bare blåse litt støv av ledningen og inn i stikkkontakten med den. Ta daaaa!

Men så var det de kalenderene. 
Helt ærlig: DET TAR JO HELT AV!
Jeg våknet i morges til en elektronisk storm av KALENDERTILBUD via Facebook…. Iiiiiiik!
Må man forholde seg til dette? Klikk liker meg der, og del meg her?
Nei takk.
Jeg liker appelsinen til snekker Andersen jeg :-)
Har du kalender?

Kos og klem til godtfolk!
LIV

4 kommentarer:

 1. OOO så koselig julekort!!! ..husker at jeg har fått sånn for leeenge siden

  SvarSlett
 2. Å hei, der var du - så kjekt å se deg:)
  Husker bildet, liten gutt og sulten hund - var det ikke? Herlig i alle fall:)

  I år har faktisk jeg også julekalender. En sak med 24 luker deilig lakris som forhåpentligvis blir fordelt over 24 dager. Om jeg ikke går på en smell da - er en liten fare for det;)

  I år har Alexander fått en genial greie for oss som er på tur når det braker løst - Vennebyen kalender-app. Den falt virkelig i smak og jeg kjenner at jeg muligens kan bli bittelitt lei den musikken på appen i løpet av desember;D Facebook er jeg omtrent ikke innom, opprettet profil i sommer - har postet et bilde, rapportert meg selv som upassende og det er stort sett det. Så jeg er lykkelig uvitende om facebookkalendere. Bortsett fra Lilleputthammer sin da - men den er jo bra (sånn helt objektivt sett selvfølgelig)

  Ha fine adventsdager kjære du, håper bloggelysten din er stigende og at innleggene kommer som perler på en snor i løpet av desember. Det er jo en måte å telle ned på det også!
  God klem:)

  SvarSlett
 3. Hurra - snuskeblogging! Velkommen tilbake.
  Det er ufattelig mange kalendere nå, ja. Jeg tenker at vår lille bedrift Videofabrikken kanskje utmerker seg i jungelen - vi har IKKE kalender. Ikke har jeg det på bloggen heller. Men de to snuppene våre (18 og snart 20 år gamle) - de har. Selvfølgelig.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett