lørdag 25. mai 2013

Kos :-)

Her sitter jeg, lille Liv, og har knapt nok kjøpt et stearinlys siste halvår... Og så skal jeg på vårens vakreste eventyr: Bloggtreff på Haugalandet. 50  49 våryre damer i nysrøkne sommerkjoler og glattet hår....og jeg :-)
Liv, som har stykefri bunadskjorte og som synes at det går helt fint om man serverer mat på nyvasket voksduk. Interiørblogger?
Ja, det også! Jeg har beskrevet mang en tapet... og funnet mang en skatt.
Det er ikke til å komme fra at omgivelser påvirker. Jeg finner energi i gamle elghorn som farfar kjøpte før krigen, de han skulle bruke til årefeste på robåten. Jeg elsker pleddet som tanten min heklet.
Jeg elsker å være tilstede.
Uansett hvem man er, så er et møte med ukjente mennesker en reise. Og jeg kan ikke nekte for at jeg gleder meg til Goodie-bagsene. Bildet ovenfor viser sponsorene: Plumbo, rfsu..... :-))
Spennende!

Klem fra LIV, som skal leke fotballenke i kveld - spise sushi fra kjøledisken og bare ha det FINT.

2 kommentarer:

  1. Høres kjempekos ut! Nyt dagen og kvelden og kos deg masse. Gleder meg til å lese om det;)
    God klem Tonje

    SvarSlett
  2. Det skal bli et kjempe flott bloggtreff,gleder meg til å treffe deg og alle de andre.få masse inspirasjon og ideer,møte nye og gamle bekjent,ja kjenner det på gikt (hehe)at det kommer til å bli en uforglemmelig helg,til vi sees igjen,ha en finfin kommende uke,klem hege

    SvarSlett