lørdag 6. april 2013

Dvalemodus...


Bildet er lånt på nettet...men det kunne så absolutt ha vært meg: Lettere henslengt etter å ha kost seg glugg ihjel i opptil flere dager. Oppsvulmede ben etter litt grovarbeid med høvelen og for mye salt i chipsen.... 

Det er fint dere.... Å, kjenne vårslappheten innhente kroppen. Jeg ser for meg at en liten dose vårslapphet erstattes med friskhet, sunnhet og en beundringsverdig ynde om bittelitt. Det hadde vært gullfint om jeg kom i sådann tilstand rundt midten av mai... for når jeg tenker meg om så har jeg ikke lagt inn kroppsnurping av bunad på programmet....
Hmmm.

Det må nevnes at jeg kjøpte inn noen lekre keramikkboller på IKEA i dag. Som en ihuga interiørblogger er jeg opptatt av etsetikk ;-) 
De små er nydelige til salat, mellomstørrelsen rommer en hel pose chips og den største er allerede et problem.
Jeg klasket en Yucca-palme m/potte oppi og tenker at det går bra.
Men til sommeren dere.....da blir storskålen fylt med deilig velsmakende punsj! (eller er det til jul?) Har igrunnen ikke smakt det siden ungdomsfestene på 80-tallet. 
Boller/skåler... fine er de, og brukt skal de bli!

Ha det kos!
LIV

3 kommentarer:

 1. Du verden! Det var virkelig noen hovne ben! Hun burde få sjekket blodtrykk og kolesterol og absolutt slutte med salt og alkohol. Hvis hun ikke er død allerede, men det er hun nok.
  Jeg kjøpte forresten en bunadssnurper. En sånn du trekker opp og som gjør deg kvalm i løpet av minutter når magen presses inn i indre organer. Den skulle gjøre underverker med bunadstilpasningen, men akk sann, og neida. Skrotten ble knallhard og tillot ingen tvangshekting av bunadsliv, og bunaden gikk fortsatt ikke på.
  M.a.o - ikke kast vekk penger på slikt. Bruk dem på potetgull, som heller ikke hjelper deg å få bunaden på, men som i det minste smaker godt før du har spist så mye at du blir lettere uvel.
  God helg! - Liv

  SvarSlett
 2. Det er vårslapphet det heter altså, ja den har inntatt heimen her også. Men det går seg vel til. Og du; bunaden skal da vel males på - skal den ikke det da? One size fits all, ikke noe som er bedre enn det! Uansett lenge til mai;)

  Fin kveld til deg
  og god klem:)

  SvarSlett
 3. Hei! Betaling til bloggtreff mottatt! Gleder oss til å hilse på deg!
  Mvh karianne

  SvarSlett