søndag 17. juli 2011

Søte tanker....

Så kom regnet....
Ikke det at det har vært en overstadig, praktfull sommer fylt med varme dager så langt..... men, nå REGNER det!
Litt herlig også :-) 
♥ ♥ ♥
En sommerferie er litt her, og litt der. Og slik er det med tanker og idéer også. Stykkvis og delt så det holder! For eksempel har jeg stadige observasjoner av gulv-belegg.  Det lokale kjøpesenteret har tidenes VÆRSTE sådan. Rent og pent, den skal de ha. Men mønsteret er jo helt inn i granskauen dårlig planlagt. For når man spaserer rundt med en liten tass med forkjærlighet for logikk og system...så blir det mye bæring! Wups...ingen flere fargede, nei da gjør vi et elegant hooooppppp videre. Oi, har de satt en blomsterpotte der....Argh!
Sykehuset derimot har skjønt det: Gule prikker, strake vegen mot barneavdelingen! Hurra!! Så når det er noen spastiske rullestolbrukere som tilfeldigvis har parkert i veien. Puschhhhh.... borte :-) Så er veien nok en gang fri. Herlig!
I dag skal vi være besteforeldre-vennlige. Hjemme med andre ord. Ingen store ekskursjoner. Er vi heldige så blir det vafler...
Hva med deg? Er du fremtidsrettet og visjonær? Eller sitter du som jeg i en liten boble kalt LIVET?
Klem fra LIV!
♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

 1. Uff ja, det er ikkje koseleg å gå inn i ein butikk som ikkje har fint golvbelegg, merkeleg kva ein kan henge seg opp i. hehe

  Vi har vært på ein liten rundtur i Sogn og Fjordane på ferie, ellers er det no kjekkast å vere heime og heller invitere venner på besøk.

  Sommarferien skal vere avslappande og ikkje stressande, derfor tek vi dagane som dei kjem.

  SvarSlett
 2. Hm. Jeg sitter i allefall rastløs innendørs i regnet og lurer på om jeg ikke er skapt for å ha ferie.....

  SvarSlett
 3. Variasjon er greit, i alle fall når det gjelder været. Her har vi endelig fått litt varme etter noen uker (måneder?) med regn. Herlig det også:)

  Logikk og system er viktig, vi har i dag fått konstatert at det sekskantede bassenget vårt har seks utsider! Logisk!

  Ha en fin søndag Liv,
  klem fra Hanne.

  SvarSlett
 4. Håper dere får vafler!! Passer godt på en regnværsdag!
  Fremtidsrettet og visjonær? Nei her tar jeg dagene som de kommer! Hmmmm.. kanskje jeg skal steke vafler jeg også?

  Hilser fra Bolla pinnsvin og trillingene. Jeg skal passe på dem så godt jeg kan! Tror de nå har installert seg under utetrappa. De sjekka ihvertfall boforholdene der i sta så jeg :)

  SvarSlett