lørdag 14. mai 2011

VIKTIG!!!!

17 mai nærmer seg, og sjuge, sjuge meg har ikke funnet frem bunaden!
Det kan vise seg å bli katastrofalt!
Det er derfor jeg spør dere, O`store gruppe oppegående mennesker:
Hva er siste skrik innen bunadstilpasning?
Først og fremst så må jeg bare si en ting: Utrolig irriterende at livet i bunaden ikke er strikk-basert. De fleste av oss får bunad i puberteten og det er jo en kjensgjerning at KROPPEN ENDRER FASONG!
Jeg er fullstendig klar over at ikke en eneste kur og diett vil hjelpe når dagens dato er 14 mai, og muffinsen står på bordet.
Men jeg har en IDÈ!
Fettsuging:
Jeg vurderer å ta kontakt med nærmeste klinikk som utfører slike inngrep. Jeg skal jo bare bli smalere rundt livet, resten driter vi i, enn så lenge.
Ikke vel?
Så da er det bare å møte opp med bunaden på halvåtte, og be dem suge til den sitter på en anstendig måte.
Nå hva synes du?
Eller har du en bedre idé kanskje?
Forslag tas i mot med takk!!!
Klem fra LIV

12 kommentarer:

 1. vet du, synes faktisk bunad er penest på folk med former jeg- uansett!

  Og du kan jo prøve korsett om du ikke kommer inn i den i hele tatt? Eller fettsuging...funker det ;)

  SvarSlett
 2. Tjoho:O)))...mitt eneste råd er å senke livet eller heise det...det gjorde jeg på min trønderbunad, åpnet opp på skuldrene og gjorde vesten lengre..men den er nå byttet ut:O)))
  Husk å puste, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Kæ med å sy inn en stripe med frottè i hver side. Bunad er inn på 17 mai og frottè er inn i retroheimene :) sjuge sjuge meg :)) I LOVE YOU

  SvarSlett
 4. Det er på grunn av disse kaloriene som driver å springer rundt i skapet og syr inn klærne om natta, har hørt at de er spesielt agressive mot bunader...

  Men fortvil ikke Liv, jeg har funnet den perfekte bunaden for deg som passer uansett:

  http://www.aftenposten.no/kul_und/article4116639.ece

  Så da håper jeg det ordner seg:)
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 5. sånne vimpler som vi sydde inn i dongeribuksene på 80-tallet er kanskje utelukket. . . . Eller? ;)

  SvarSlett
 6. Ååå, sliter med det samme og syns egentlig noen av alle de som er flinke syersker i blogglandia skulle tatt litt ansvar og lagd en strikkpatent! Har en tegning av meg selv klar, så følg med 16. Mai. Om ikke annet så ser du at det er fler i din kategori.. Jeg ser ut som en kalkun. Stappa sådan.

  SvarSlett
 7. Hei på deg:)

  Samme problem her.. var det en trøst?

  På kjolen går det greit - for den kan syes ut 13 cm - og hektene kan flyttes ut i livet - jeg gjorde det sistnevnte...var kjempeglad - helt til jeg prøvde skjorten! - Tror ikke det er meningen at den skal rekke til rett under brystene...hmmm...:)

  Jeg har Øst-Telemarkbunaden - og for de som kjenner skjorten der - så er den "full av broderier" - MEN jeg skal IKKE ta fettsuging - for nå har jeg endelig fått bryster ( som jeg "ønsket" i hele ungdommen) - men selvfølgelig måtte de vokse først nå..hihi..men huff...det er rart da - "alt" ved kroppen som jeg ønsket meg som ung - det "hopper" fram nå - og alt jeg var fornøyd med i ungdommen det flytter liksom litt sånn sørover...for å si det sånn (men frykt ikke: tannkjøttet holder seg stramt) - Det er alltid en trøst...sukk..!

  Jeg kan igrunnen ikke gi deg noen gode råd (som du sikkert forstår) - men hva med det Trollmor skrev da? Vimpler er jo IN i år - kanskje du skriver historie:)?

  God bedring - god helg - god 17.mai :))
  MIMMIKLEM:)

  SvarSlett
 8. Enkelt:
  Hopp over ullmakkoen, rot i haugen etter jernkorsettet fra 1865. Tilkall 8 sterke typer og la dem ta treningsøkten på korsettstramming. Dette fungerer fett. Den eneste ulempen er en viss fare for blek hud og besvimelser. Husk derfor en liten svamp fuktet med eddikk i hvert nesebor.
  God 17.mai fra en som har lang trening i bæring av panserdrakt!

  SvarSlett
 9. Du får droppe fettsuginga...
  Jeg har ikke funnet fram bunaden ennå, men vet at jeg må stappe meg selv oppi, gleder meg ikke...

  SvarSlett
 10. Dersom du kommer på det litt tidligere enn 14. mai neste gang, så er mitt beste tips å snakke med min private bunad-tilpasser. Hun er tross alt datter av en bunad-skredderske. (PS. hun nekter å tilpasse bunaden min mer enn 2 ganger pr år)

  SvarSlett
 11. Hihi :-)
  Jeg "løfter" bunads-livet opp "under puppene" :-)
  så klarer jeg å lukke det enda ett år :-)
  Hihi :-)

  ( for rundt magen - kan det ikke lukkes igjen .. )

  Ha en fin 17 Mai :-)

  SvarSlett