søndag 21. oktober 2012

Lillegutt har et mantra... Så SØT du er! Han smyger inn de gode ordene der han mener de hører hjemme. Det kan være en kosestund i sofaen, i samtale med mormor...eller som i dag: På sykkeltur!...til fotgjengerne :-) Gode ord skal man ikke holde inne!
Klem fra Liv

2 kommentarer:

 1. Nei, gode ord skal man ikke holde inne. Man skal spre dem der det trengs, og til dem som fortjener det. Eller til dem som ikke fortjener det. Hvem vet, kanskje det er noen av dem som ikke fortjener dine gode ord som virkelig kan trenge dem.
  Jeg gleder meg i alle fall til å bruke t-skjorta når jeg skal ha advent-eventyrstunder på biblioteket. Det kommer til å bli så magisk bra!
  Min gode sønn på 20, som nå heldigvis har valgt bort drømmen om utenlandstjeneste som soldat, og nå studerer i Oslo, var hjemme sist helg. Han ble så sjarmert av Luciabildet, og syntest at det var nettopp hva han fortjente etter sine traumatiske Lucia-erfaringer: en smilende Lucia. Bildet kommer til å henge på rommet hans til jul - han gleder seg. Han har forresten kjøpt leilighet i Oslo som er innflyttingsklar neste høst, og han var veldig tydelig på at han ønsket seg begge snuskebassene i den nye leiligheten. Hm. Jeg får se....
  Derimot tilbød jeg at han kunne få låne t-skjorta om han skulle få besøk av eventuelle jente-venner før jul. Hadde ikke det vært stilig å møte jenta i døra med den t-skjorta?!
  God helg til deg - klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Herlig!!!

  Kjekt å treffe deg i helga, Liv!
  Tittet innom standen din i Westernbyen også. Liker bildene du lager.

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  PS: bli gjerne med på giveawayen hos meg. Du kan vinne lekre øreringer fra The Butterflyshow:)

  SvarSlett