tirsdag 22. mai 2012

Fryd og gammen!

JAAAAA!!!!!!! Det er varmt i været, og alle mennesker fryder seg.. Ja, nesten alle da. For jeg har en som aller helst skulle bosatt seg i srkktiske strøk for da kan jhan gå med stilliongs hele året!
OG DET ER LITT teit synes hjeg. For dsommerne er bare herlig og jeg vil bnyte hvert seklund!


I går satt jeg ved siden av en kollega og bedrev litt dokumnetasjon. Plutselig går det opp for meg at hun Ikke sletter, ei heller alater som om hun skriver på maskin. Hun rett iog slett skribver i en heidundrendes fart. Biookstavene komn i lynets hastighet og tastaturet holdt nærmeest på å smelte av frikajsinenb fra fingrene hennes. 
Nå prøver jeg det samme! Jeg skriver sånn sikikkelig fort. Og seom dere ser så går det ikke så innmari odt. Og jeg har tiilog med bare to fingre. Tenk hun beslagla alle fingrene på hendene når hun skrev.
Snakker om å bli deprimert!!


Nå skal jeg ut å slikke litt sol, eller kanskje skal jeg kjøpe sko, eller kanskje ....? zzzzzzzzz
Vi snakkes! KLEM! (når jeg leser gjennom det, så gikk det jo ganske bra allikevel?? Mon tro om det forventes at jeg skal jobbe mer nå?)

3 kommentarer:

 1. Så flink du er, om litt er du klar til å trykke avgårde i en gedugelige fart, uten typos! :) Kooos deg i sommerværet <3

  SvarSlett
 2. Hastverk er lastverk, er det noe som heter. Jeg liker også å skrive fort, men da blir ofte resultatet noe som ligner på dette innlegget. Det blir mye å rette opp i, for å si det sånn. Jeg har også slikket sol de siste dagene, og jeg merker at jeg har blitt solbrent på armene. Man skulle kanskje vært flinkere med å bruke solkrem.

  Cecilie

  SvarSlett
 3. Jeg vil mene at du tross alt er laaangt mer effektiv enn din kollega. Hun beslaglegger ALLE sine 10 fingre mens hun skriver, mens du har 8 fingre ledige som du kan bruke til hva du vil!

  Hilsen Fama

  SvarSlett